timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
Memberkeegi siis ei oska öelda milles asi?
timo116
MemberMul oleks siinkohal enda kava kohta küsimus…
Esmaspäev:
Rind (kõik kalded)
Triitseps
biitseps
Teisipäev:
Alaselg (jõutõmme)
Jalad(kükk)
Õlad
Kolmapäev:
ülaselg ehk siis lailihas
trapets
kõht
Neljapäev
Algab trall esmaspäevasega…
Reedest pühapäevani puhkan…ja esmaspäeval hakkab uuesti…Teen harjutusi võimaluste olemasolul.
timo116
Memberaga mul on selline jama, et peale surumist, kui suuremad raskused (minu jaoks) peal olnud…ja surumine tehtud, siis püsti tulemise hetkel lööb rindu valu sisse???? püsti saan kõik korras nagu midagi poleks olnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberVat mina nõustun samakamehega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2008 at 8:14 p.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176599timo116
Member1. Ader
2. Juhanson
3. Kiivikas
4. Raja
5. Budõlin
6. Teever
7. Murumets
8. Kärner
9. Krestinov
10. Leok
11. Israel
timo116
MemberPani keemiat, siis pani. Võibolla lootis sisimas ükskord veel Otile võistlustel ära panna. Olen ka jõusaalis käinud 7-8 aastat vahelduva eduga. Mind Kalmuse tegu küll kuidagimoodi steroidide poole vaatama ei pane. Ja samas ei pea ma tema teguviisi ka õigeks. Aga see on küll bullsh.tt arvamus, et see nüüd hullult noori kulturismi entusiaste keemiat panema innustab. Igaühel on oma pea otsas.Just täiesti nõus sellega, mind kui fänni see ka nüüd metakat ei pannud võtma ja need kes võtavad, võtavad seda juba oma peaga, mitte kellegi suurema eeskujul…
timo116
MemberKuidas saab olla inimene, kes foorumis lapsikult sõimab teisi inimesi ning kaks korda dopinguga vahele jääb, veel olla kellegi iidol. Uskumatu. Selline käitumine näitab lihtsalt, et Kalmuse kahe kõrva vahel on täielik tühjus.Kui see sind kudagi puudutas, siis Herr. Kalmus pole mu iidol tema mõistuse poolest…seega mõtle nüüd natuke…
timo116
MemberKahju jah, et selline asi nüüd…aga Kalmus jääb alatiseks minu iidoliks!!!!
timo116
MemberRÕÕMSAID JÕULE JA HEAD UUT AASTAT TEILE SIIS
detsember 23, 2008 at 10:10 e.l. in reply to: +Oksjonil on 22-23 dets. Fitness.ee poe 1000(kroonine) kinkekaart #176102timo116
MemberKuidas sai Serz võita 3300 Fit iga kui ta pole nii palju pakkunudki. Kasutaja nimed on ilmselt vahetusse läinud ?!ma vaatan kah, et viga sees?
timo116
MemberKas see on normaalne kui kõva pingutust tehes hakkad värisema ülekeha ja silmad lähevad punaseks ja neist hakkab vett jooksma?Mul on nii , isegi kätekõverdustega , kunagi varem pole sellist asja olnud , et on see normaalne?
Mul oli ükskord vastupidi…Silmad läksid punaseks ja silmadest vett üldse ei tulnud, nii kuivad olid, et pidin veega juba märjaks tegema…värinat muidu polnud
timo116
MemberSammtehnika…
timo116
MemberJalgrattaga sõita kannatab?