timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
Memberaga sellised kes on pigem jõulised küll aga pole neil 6pack , küll eriti fännklubi pole .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neile ütlevad need mimmud: ” Iuuuu rõvääää”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberIgastahes kui sa lähed ajateenijaks, siis valku sa sisse sahkerdada ei saa. Sama on igasuguste ravimitega. Aga v-b keegi toob sulle esimesel külastusajal ja asi õnnestub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Mul vennal sai küll viidud proteiini sõjaväkke…ei öeldud küll vist midagi:)
timo116
MemberJalalabad olen tavaliselt natuke välja suunanud ja põlve kisub sissepoole, peaks labad siis otsepanema, vaatan mis sis juhtub,. Mis seal ikka harjutanharjutan küll ajaga kasvab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või proovi küki ajal sundida põlvi väljapoole ise…
timo116
Memberminulgi saalis on üks äge vend. Ise on ta vana mees aga käib mingi imeliku tsaari aegse trikooga trennis mis on kulunud , haiseb ja mehel pole lihast peal+ on mehel väga stiilne pats ja nahktagi . Üks kord kui ma hantlitega kaldpingil surusin tegi tema minu kõrval oleval pingil kõhulihaseid ja pani sellise kärtsu maha ,et ma pidin kiiresti lõpetama ja akna juurde minema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mulle meeldivad Versacepoisid oma geeliste peadega:D
timo116
MemberKindlasti ära tee seda viga et hakkad näiteks vasakule käele raskema hantliga tegema tee sama raskusega ja jälgi tehnikat,mis on kõige tähtsam kui tahad järgi arendada. ja kui teed hantliga biitsepsit siis tee vasakuga ennem ja siis paremaga . Ma isiklikult arvan et sul on vasak käsi natuke nõrgem kui parem.Edu.Milles seisneb saladus, et siis hakkab kasvama, kui ma nõrgema käega ennem teen? Käed on siiski erinevad ju ja vahet ju nagu pole ?? Harige mind
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberKartuli glükeemiline indeks on 85, makaronidel 47 kanti.see tähendab mida? Hari mind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberHäbi missugune, kaal 73, vanus 18…
Rinnalt 90kg
Kükk ei tea äkki 90kg?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõmme 130kg
MemberLõpetage see tülitsemine ära. Ma nigunii ei saa aru millest jutt on. Parem rääkige nii, et ma saaks ka aru. Lihtsalt ma tahaks ka aru saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BAV on Baasainevahetus, mille mille kalorinormi peab inimorganism päevajooksul kätte saama, et üldse elus püsida(nii mulle öeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )timo116
MemberEt IVA OLI SELLES, KATSU LEIDA SELLEST MOTIVATSIOONI JA INSPIRATSIOONI…
Palju edu minupoolt
MemberKeegi polegi öelnud, et on lihtne. Enesehaletsemine on kõige kergem tee, kuid see ei vii kuskile. Valik on muidugi Sinu.Jumala eest, las räägivad! Mine just nimelt kõigi kiuste trenni, mõne aja pärast näevad ka nemad Sinu tulemuste pealt, et tasub oma suu kinni hoida ja hoopis teise inimese saavutusi hinnata. Samas on muidugi valik endiselt Sinu, kas põdeda seda, et koolikaaslased Sind mõnitavad ja lastagi neil end mõnitama jääda või siis midagi ette võtta nii, et neil poleks enam põhjust mõnitada.
Nälgimine pole lahendus, keha hakkab veel enam rasva kinni hoidma.
seda mõtlesin ka mina, kohe hakati kaasfoorumlase poolt mu ajudest rääkima ja maha tegema mu juttu…
timo116
MemberJa ma ei taha ikka jõusaali. Seal võib parem olla ja kõik, aga need inimesed. Need tibid oleksid kõige väiksem probleem, aga minu klassi poisid. Nad ainult mõnitaks, ma ei suudaks nii. Niigi tänu nendele olen palju nutnud ja hinded on alla läinud. Ma ei suudaks rohkem kannatada.Minu jaoks juba 5kg alla saada oleks suur asi, mis siis 20kg rääkimatta. Ma olen lihtsalt nõus kõike tegema, kõike mõtlema, peale jõusaali.
Jumal hoidku, proovi siis kuidagi neist mitte välja teha, võta nende mõnitustest siis enda parandamiseks inspiratsiooni. Toitumiskava ja jõusaaliga saavutad üpriski kiirelt oma eesmärgi…
Aile…ja kas mitte ei olnud rasva arvelt normaalne kaalulangus kilo nädalas? Aastaga 20kg ju ei ole palju…
timo116
MemberMinu pooltki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberProovin oma püstitatud eesmärgid saavutada, proovin korralikumalt toituda, loomaks kasvatada ja nagu eelnevalt mainiti, eeskujuks kellegile olla ja elus püsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head vana-aasta lõppu teile :=
timo116
Memberkusjuures mul oli kunagi selline asi, vb kitsas rinnakorv, eks ajapikku laieneb jne.Ehk tõesti
timo116
MemberMiks siin viimasel ajal üritatakse panna jõutõmme ja kükk ühele päevale?Mingi trend või?No ei suu-uu-da ette kujutada,et peale korralikku kükki on võimalik teha veel tasemel jõutõmmet ja vastupidi.
Ja milline võiks välja näha õlatrenn peale jõutõmmet …
arumaisaa …
no võib-olla mina loll,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et siis võiks jõutõmbe panna kolmapäevale ?
-
AutorPostitused