timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberRasvu me tõesti põletame koguaeg aga tõin populaarsemad variandid välja
timo116
MemberAlustuseks tuleks toitumine korda seada:
1) Kas loed artikleid ja teemasi ja õpid..
2) Või tellid toitumiskava
Siis tuleks ennast regulaarselt liigutama hakata ehk siis sporti tegema:
1) Hakka tegema sporti mis sulle endale kõige meelepärasem on ehk siis mis sulle kõige rohkem meeldib…
2) Rasvapõletuseks sobiks väga hästi aeroobne treening, selleks on jooksmine, ujumine, rattaga sõitmine jne..
Järjepidevust ja jaksu sulle
timo116
Memberei se pidi lihastel öösel aitama taastuda!dekstroos (viinamarja suhkur)mitte öösel vaid koheselt peale trenni sisse ja siis juba hakkab taastama…
timo116
MemberIse nagu regulaarset sõudmist ei tee
Aga 500m aeg on isiklik rekord 1.32.9 see oli peale kurnavat jalatrenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> alla 1.30 peaks ära sõudma vast küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberProportsioon on tähtis jah, olen alati arvanud, et Coleman on juba Liiga suur!
timo116
MemberPeale rasket jõutrenni mõjub kõva saun südamele.Loe lisaks seda : http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1356
Tänud artikli eest, otsingus vist lipsas silme alt mööda…
timo116
Memberpanen kõrvataha
timo116
Member2 tükki on veel parem (Y)
eks ma proovi järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Memberüks kilone jogurt naha vahele peale trenni (Y)
timo116
Memberolen kuulnud, et rannet ei saagi suuremaks…
timo116
MemberSoovitatav kasutada peale trenni. Kui kui väga vaja, võib ka korra veel lisaks võtta.
Vajadusel võib ka lisada dextrot v maltot.
Sobib ka mahlaga segamiseks. Kui soovid peale trenni piimaga juua, siis kasuta rasvatut, ei aeglusta imendumist!
timo116
MemberMa ei ütle muud kui et ma kaalun tõsiselt spordialavahetust…count me in
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
Memberlugupeetud Marek Kalmus. mul tekkis küsimus,et kui ma teen trapetsile õlgade kehitusi siis kas oleks mõtekam teha õlgadega ringi või lihtsalt kangi üles rebida ilma ringe tegemata?Mulle öeldi, et õlaringid pidavat abaluudele halb olema, et parem kehita lihtsalt…
timo116
MemberSee oleneb kus keegi teenib, aga täitsa võimalik.Teenis võrus Kuperjanovis…
timo116
MemberAutorPostitused