timo116
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timo116
MemberAga selline küsmus oleks ka et , 5 x nädalas tund aega jõusaali on liiast ?Kui sul kava nii jaotatud, et sa ühte lihasgruppi 2l päeval järjest ei tee, siis pole liiast…
timo116
MemberMis tüdrukust saanud on? Kuhu on jäänud ta blogi?
timo116
MemberTeine lause ütleb juba ära ju , et nädalavahetustel pole võimalik eriti toitmuist jälgida. Mis siin enam arutada , sööd vähem , kui nädala sees – vsjoJah aga 3+4kg 2päeva pealt kukkuda maru palju ju…
timo116
MemberIkka mees…olenevalt jalatsist siis tõesti, aga mingi 44-45 ole…
timo116
MemberKaalu langetusel on siiski põhiline süsivesikute langetamine mitte rasvade…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberLiha võiks siiski süüa nii 2 korda päevas äkki…2 korda nädalas tsipake vähe…Ja kui raha probleemiks pole…telli äkki toitumiskava siit?
timo116
MemberEi mina oska tuua sulle põhjust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see oli naljaga öeldud
Ma kade äkki 

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timo116
MemberÄra aja segast. 6 pack näitab, et su toit on tasakaalustatud ja puudub liigne rasv, mida sul pole vaja kaasas kanda endaga.Ära kekka oma 6packiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

timo116
Memberhaha…päris head jõunäitajad

Memberainult 1kord nädalas kõhtu? See midagi ei tee kui ma iga päev mingit kõhuosa teen?mulle ei meeldi kõhtu teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ole mõtet nii, tee korraga vast läbi…timo116
MemberHaha
edu sulle mees (Y)
MemberSelle pärast ongi, mul ala seljaga väike jama, jõutõmme ja kükk tooks valu hetkega tagasi;DPraegu teen alaseljale seljasirutajal, viimasel ajal juba tunne parem.
Varsti peaks lisama kavasse, on ideid mis päevale panna?
siis peaks ikka selga hoidma jah, kui terveks saab, pole mõtet vigastusega piinata väga, kuigi võiksid väikese raskusega äkki proovida mis valu ei tee või nii, aga ise teen nii…
esmasp. rind, biits, triits, trapets…
teisip. Kükk(jalad) , tõmme, õlad..
kolmap. ülaselg põhjalikult, trapets, kõht, biits, triits…
neljap. Rind, alaselg…
timo116
MemberMiks sa jalgu siis teha ei taha??? Küki peaks just sisse panema, kuna kükk tõstab testosterooni taset ja hõlmab kuni 80% lihastest üle kogu keha…Ja kas sul on selja päeval Jõutõmme ka sees?
timo116
MemberIse söön kala iga päev. Tuunikala/heeringas/heik ja nädalas paar korda siis punast ka. Kala on parim , mmmm
ma sööks ka igapäev kala, kui neid nõmedaid luid sees poleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi saab osta ilma luudeta aga noh…majandussurutis:D