timmy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
timmy
MemberÜhesõnaga ei jaga ma sellest toitumisest mitte mõhkugi..
timmy
MemberTeema nimi : kiireim viis kaalust allanälgimine ?!

Mida sa selle all mõtled..?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>timmy
MemberTere Madis!Dieedi ja treeningute aluseks on ikka tahtejõud. 1-e kuuga ei ole ennast paremasse vormi ajada võimatu, aga raske kindlasti. Kas tegeled praegu mingisuguse spordiga ning milline on sinu igapäevane toitumine? Mis ajaks sa oma vormi paremaks soovid saada?
Praegu jooksen ma hommikul 30 min. ja õhtul 30 min. söögi kohta…selle kohta ma ei oska eriti midagi öelda kuna ma pole sellest (valkuda süsivesikute jna ) asjadest midagi aru saanud … hommikul söön ma kolm grillsaia päevaajal söön ma seda mida koolis antakse ja õhtul söön ma putru..natuke paremasse vormi tahaks ma saada 30.maiks
timmy
MemberOma trennist tuleb mõelda, ajuga tehakse pool tööd ära.Kunagi üks proffikulturist ütles, et sorry kui kui keegi mulle trenni ajal tere ütleb ja ma samaga ei vasta, see ei ole mitte ebaviisakusest, vaid ma olen nii keskendunud oma trennile, et ei märka teisi. See on juba tase. Sinna poole peaks püüdlema.
No küsimus oligi jyyh,et millest mõtled treeningu ajal.. see on tore et sa treeningust mõtled..
timmy
Memberhuvitav, kas see muudab midagi, et sama teema uuesti tegid??tee parem trenni internetis olemise asemel
Ei nuh…Mulle soovitati tema käest kh küsida..
timmy
Memberjõudu tööle.. kuu aega on ikka vähe… siis selle ajaga saaksid alles lihastele hoo sisse, et nad võtaksid seda harjumisenaJaa jõudu läheb tarvis..

Ei nuh peale seda ikke teen trenni edasi ..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuni sügiseni vähemalt siis edasi vaatab mis teha..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
timmy
MemberAga kas 45 min. piisaks jooksmisest hommikul kella 6 paiku ja õhtul kella 8 paiku..?
Või on see liiga vähe v palju..?
timmy
MemberEiii…no jah ega ma siis loodagi saada täiesti perfektselt vormi..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma arvan kh et see on võimatu aga jah .. lihtsalt naq tahtsin kas see ültse annab tulemust kui rügada siin jooksimust jm..teie juttu järgi siis annnab..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi peab muutma natuke toitumist ja treeningut kuna ma arvasin (ennem..enne siia liitumis),et 15 minutist piisab jooksmisest,et ma kohe olengi 1 kuuga vormis aga tuleb välja et..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei saagi et peab ikke kõvasti veava nägema..eks ma siis ürita endale mõned piirid panna ..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tnx nõuannete eest..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
timmy
MemberEt,jh kuu ajaga on võimalik küll vormi oluliselt parandada,kui õigesti toitud,treenid ja puhkad,ent vormi vaevalt saab.seegi hea ,et vormi saab parandada..
ok äitähh nõuande eest..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)