Skip to main content

Tim

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 195 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kehakaalust rohkem #44384
    Tim
    Member

Nüüd pole proovinud aga ennem võistlusi dieedi ajal kui kaalusin 85 kg, siis lükkasin 175 kg, seega vahe mingi 90 kg.

ja sellegipoolest tulevad oma arust targad mehed hüppama, et kulturistid on tegelikult nõrgad ja peale massi neil midagi pole

in reply to: Küsimus, palun vastake. #44285
    Tim
    Member

jah, juhul kui ühel jõusaali päeval teed ülakeha ja teiselpäeval alakeha siis pole probleemi aga kui tervet keha teha mõlemal päeval, siis võib kesiseks jääda lihase puhkuse aeg.

in reply to: Küsimus, palun vastake. #44282
    Tim
    Member

ma arvan, et su lihased ei puhka pärast esimest jõusaali päeva välja kui sa 2 päeva järjest teed. ja mis on see teine trenn?

in reply to: kas ka meestele #44190
    Tim
    Member

Mina käin

in reply to: see arnold run #44032
    Tim
    Member

tegelikult peaks filmi ostma. noh toetaks kah arnoldit.

kui Arnoldi aasta sissetulek on 250 000 000 dollarit, siis ei ole tema jaoks mingit vahet kas sa ostad selle filmi või tõmbad internetist.

in reply to: Säästumarket #43959
    Tim
    Member

miks ta peaks halvem olema? müüvad nad ju samu toodeid, mida muud ostukeskusedki.

in reply to: järgmine toidulisand? #43953
    Tim
    Member

Whey Drink Glutamine Peptide sa mõtled? väga bro valik. ka Eesti mitmekordne meister kulturismis soovitaks sulle seda. ise kasutan ka ja olen ülimalt rahul

in reply to: Tai Kane ja Evolution #43923
    Tim
    Member

Evo on ka vist Soome toode, kui ma ei eksi?

Evo kohapealt ei tea aga Tai Kane on küll Soome toode

in reply to: Rasvavaba piim #43831
    Tim
    Member

tegelikult pidavat asi olema nii, et selles poepiimas ei olegi kaltsiumit või on vääga väike kogus. herr Tokko peaks täpsemalt teadma.

in reply to: õlgade laius #43661
    Tim
    Member

Kui eesmärk on õlgasid laiemaks saada, siis skelett on siiski sündides kaasa antud ehk raami me eriti laiemaks venitada ei saa, teine asi on see, et saada lihtsalt õlalihastele niipalju massi peale et nad tunduvad laiemad.

muidugi täiesti õige, et ka tervet selga tuleks sellise eesmärgi korral teha kuid ikkagi kõige suurem efekt on siis kui suudad õlgadele massi peale kasvatada.

in reply to: Foorum avaneb uues aknas #43658
    Tim
    Member

mulle meeldib see, et foorumi teemad avanevad uues aknas. see peaks nii ka jääma. ja kui klikkad mõne uudise peale siis tagasi saab kõige kiiremini kui klikkad uudise pealkirja üleval olevat linki “UUDISED”.

in reply to: Randmed #43656
    Tim
    Member

mis arvate glykosamiinist?

kindlasti tasub kasutada. ise võtan igapäevaselt glükosamiini tablette kuna mõned kuud tagasi tuli küünarnukki valu. valu aga kadus väga kiirelt kui tablette alla hakkasin laskma. muidugi kui juba nii kergelt liigesest luu välja tuleb siis ei ole spordiarsti juurest pääsu.

in reply to: aidake algajat #43654
    Tim
    Member

ei no eks ikkak tulemusi ole nagu..aa ma mõtsin rohkem seda et kuidas nendega on nad ju kiirendavad seda protsessi või ni

nad aitavad lihastel paremini kasvada jah.

in reply to: õlgade laius #43653
    Tim
    Member

skeletti pole kahjuks võimalik õlgadest laiemaks tõmmata kuid, et kapim välja paista tee palju õlaharjutusi. ega muud moodust polegi. või kasvata korralik habe, siis ei hakka keegi hüppama

in reply to: mõnuained #43595
    Tim
    Member

no tundub, et jälle indiviudaalne see värk!

üks sõber teeb pidevalt kanepit ja aegajalt kokat aga jõudu tuleb ikka mühinal. 120kg rinnalt teeb ära. (19a)

tal võib ju hetkel näida kõik OK kuid 5 aasta pärast pole tast enam mingit tegijat. need mõnuained ei käi koos spordiga. ma saan aru, et vahest tarbitakse alkoholi kuid koka, komm ja muu keemia keerab lihtsalt kõik ######!

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 195 total)