Skip to main content

Tim

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 195 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kurnatuse meetod #47163
    Tim
    Member

räägi lähemalt, mitu seeriat teed ja kui pikad on puhkepausid seeriate vahel.

kindluse mõttes küsiks üle, et seda meetodit kasutades raskuseid seeriate vahel ei muudeta?

ja nt. kui mul on kavas ühel päeval järjest lamades surumine kangiga, kaldpinnal surumine kangiga, lamades hantlitega lendamine ja pullover hantliga, kas ka seejuures tasuks seda meetodit kasutada või tapab see mind liialt enne ära ja ma ei jõua lõpuks nt. ületõmbeid üldse teha?

in reply to: Proteiinid ja muud sellised asjad #47151
    Tim
    Member

väga loll jutt, unusta see kohe ära!

in reply to: Treening #47139
    Tim
    Member

OTSING abiks!

in reply to: rasvpõletajad #47006
    Tim
    Member

OTSING abiks!

in reply to: toidulisand pärast aeroobset trenni? #46882
    Tim
    Member

pärast aeroobset treeningut on vaja kiireid süsivesikuid, et oma energiavarud täis laadida. väga hästi sobivad igasugused spordijoogid.

in reply to: paar kysimust… #46745
    Tim
    Member

tubakas sisaldab nikotiini, mis ahenda ehk tõmbab kokku veresooni ja see on hoopis vastupidine efekt sellele, mida jõusaali meestel ja muudel sportlastel vaja läheb. + tõrv kopsudes ei aita ka teps mitte treeningutele kaasa. tähendab ei mõju hästi. ma ise teen nädalavahetustel 1-2 korda vesipiipu kuid trennipäevadel kindlalt mitte. vesipiibu eeliseks ongi see, et tõrv ja tahm ei jõua kopsudeni ja nikotiini sisaldab ka vähe.

maitsestamata kohupiimas on natuke vähem süsivesikuid lihtsalt kui nt. vanilli maitsega või rosinatega kohupiimas. ise tarbin väherasvast rosinatega kohupiima kuna see on mulle väga vastuvõetava maitsega ja sisaldab ka valku piisavalt.

in reply to: Kulturism Eestis #46784
    Tim
    Member

hugo boss : kui sinu jaoks on mass no.1 hindamiskriteerium siis ei ole sa vist aru saanud, mida tähendab kulturism tänapäeval.

ja ma olen raudselt kindel, et sulle ei meeldi Ott sellepärast kuna sa ei tohi enam siin foorumis oma usa toodetega kiidelda.

kui sulle see foorum nii vastukarva on, miks sa siis üldse siin sõna võtad? täiesti vabalt võid iga kell oma konto kustutada ja rahu majas. sellest ei ole kellegile mingit vahet kas sa oled selle foorumi liige või mitte.

edit: hb—>hugo boss

in reply to: Kulturism Eestis #46763
    Tim
    Member

ma olen koguaeg imestanud kuidas saab ott kalmust võita . ainutl üks võisltus on erand sest siis oli kalmus tõesti pehme. ta vist pani põhirõhu tulevasele võistlusele siis. kalmus on suurem kui ott ja tal on parem geneetika ja tema keha on ilusam.

ilu on vaataja silmis :???:”>

meie kõvad mehed võime ju siin vaadata, et Kalmus suurem kui Kiivikas, et miks siis Kiivikas no.1 on?! eks siis ta on parem nende kriteeriumide järgi, mida profesionaalsed kohtunikud arvestavad.

in reply to: Satur8 #46733
    Tim
    Member

Hehhh…ütleme siis nii, et pane otsingusse kas Satur8 või NOX3, saad 3-4 head informatsioonirikast teemat, kust lugeda nende kohta. Lühidalt pumba efekt on see, kui trennis tänu kas siis Satur8-le või NOX3-le veri edukamalt lihastesse tuleb ja lihas meeletult punni läheb, parktilist kasu ma sellest pole veel suurt kuulnud et on, kuid psüühiliselt on see suureks innustajaks :???:”>

pumba efekt tuleneb sellisest komponendist nagu Nitric Oxide ehk lämmastikoksiid. NO laiendab veresooni. tulemuseks on parem vereringlus ja see on väga hea “pump”, mis pumpab verd ja toitaineid lihastesse.

in reply to: kreatiinmonohüdraat #46699
    Tim
    Member

monohüdraat seob, tsitraat ei seo

in reply to: proteiin no1 #46662
    Tim
    Member

pannakse postkasti

tahaks näha kuidas sulle küllaltki suur pakk sulle postkasti pannakse :???:”>

1.loe teema läbi.

2.mõtle, kas sul on midagi arukat öelda aga ära korda eelmisi postitusi, mida siin foorumis tihti tehakse.

3.kui on midagi arukat öelda alles siis postitad.

in reply to: ELS #46657
    Tim
    Member
    in reply to: ületreeningust #46656
    Tim
    Member

siis on spordiarsti juurde minek. tehakse ekg ja võibolla pannakse ka ratast väntama. pidevalt mõõdetakse südame rütmi. mul just ühel sõbral ka ületreenitus. südame rütmid ei ole päris korras selle tõttu.

in reply to: Biolabi toidulisandid #46537
    Tim
    Member

ei aegnunud polnud, siiamaani vedelvad kuskil kapi põhjas.

TÄhtaeg saab vist 2006 kui ei eksi..

Areng minul ja mu sõpradel oli 0, kui seda võtsime.

See oli sojavalk ka (taimne valk).

kui sojavalk siis ma üldse ei imesta miks sa seda toodet maha laidad. lihase kasvuks on vaja kindlasti loomset valku!

in reply to: toitumise küsimust #46508
    Tim
    Member

maapähkleid soovitan sulle need on nagu megahead

mis alusel sa neid soovitad? kindlasti võivad nad “megahead” olla, kuid siis lisa ka, mille poolest nad head on. maitse ainuüksi pole piisav argument.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 195 total)