Tim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tim
Memberma olen lugenud, et kofeiinist on kasu siis, kui kohvi juua ilma suhkru ja kooreta. Nii et kui joote kohvi, siis parem oleks, kui see oleks must ja ilma suhkruta.piim või koor lahjendab kofeiini mõju. kellel on eesmärk kofeiini abil rasvkudet kiiremini lõhkuda, see võiks juua tõesti ilma piimata kuid niisama joomiseks sobib väga hästi ka piima/koorega. suhkur minuteada kofeiini mõju ei vähenda.
Tim
Memberjõusaalis kus mina käin lastakse energy fm-i. täidsa rahul olen
aga kõige parem oleks kuulata selliseid lugusid, mis powerit annavad, võibolla ka natuke pöördesse ajavad, vahet pole kas on siis tegemist hardstyle, trance, metali, rocki, dance, drum and bassi või millegi muuga. lugu peab meeldima ja endaga kaasa tõmbama.
Tim
Memberminu arvamus oleks see, et lase kogu pulber alla kui mingeid kõrvalnähtusi ei esine
Tim
Membera)esmaspäev ja neljapäev:
1.Rinnalihasele horisontaalpinnal surumine 3s 6-10x
2.”””””” lendamine kaldpinnal 4s 10-12x
3.”””””” surumine rööbaspuudel 4s 8-12x
4.Selja lailihasele “kuklatõmbamine” pealthaardega 4s 6-10x
5.”””””” tõmbed plokksüsteemiga istudes 4-5s 8-12x
6.Deltalihasele kangi surumine kukla tagant 4-5s 8-12x
7.”””””” hantlite tõstmine kõrvale 4-5s 8-12x
8.Kõhulihastele keretõsted pöördega 5s 10-12x
hiljem lasen ka teise päeva harjutused üles
Tim
Memberkana liha on kana liha, vahet pole mis kana osas ta on
Tim
Memberdieedi mõte vist ongi piirata süsivesinike ja rasvu, ega ma sellise toidupeale igaveseks ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Unustasin lisada, et ennem trenni võtan 3 l-karnitiini kapslit sisse(lisan ka eelnevasse postitusse)dieedi puhul piiratakse süsivesikuid(mitte süsivesinikke
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) kuid mitte rasvuTim
Memberjõusaal
lihatooted
piimatooted
foorumis OTSING
Tim
Memberloe eelnevaid postitusi nn. vene valkude teemal ja võrdle seda hinda nt. nende toodete hindadega, mis on siin amazoni poes müügil
Tim
MemberMissugune see esimine võis veel välja näha??Kuskil 90ndate alguses sellega alustati. Harjutused olid vast enamvähem samad, mis tänapäeval. Muusika ka selle aja kaasajast ehk siis supperhits of 90`s. Arnold peaks teadma rohkem BP ajaloost ja vanematest kavadest.
Tim
MemberJah, asi on nii nagu rusikas ütles. See number tähistab, mitmenda kavaga on tegu. Alustati siis 1. kavaga ja hetkel on uusimaks kavaks 53. Uus kava tuleb iga 3 kuu tagant.
Tim
MemberOTSING!
Tim
Memberhematogeeni batoone müüakse igas apteegis, neid ostagi
Tim
Memberproteiiniga koos v6tta on hea m6tesamas v2hese glykoosiga kah. parandaks aint seda v3rki et ega ikka see glykoos viinamarja suhkur ple…fruktoos on ja miskip2rast seda fruktoosi niiv2ga ei kiideta siinmail…l2heb teine vist kohe rasvkoe ehitamisele
GLÜKOOS on VIINAMARJA suhkur, fruktoosi leidub teistes puuviljades.
-
AutorPostitused