Tim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tim
MemberKuidas saada lihastesse jõudu juurde, nii et lihased ise ei suurene(eriti).Aidake hüva nõuga!
BodyPump! annab nii jõudu kui ka vastupidavust lihasele.
miks siis lihas suureneda ei tohiks?
Tim
Memberteemat lugedes tekkis siiras huvi, et mis muusikat siis kasutatakse? rammsteini?Body Pumpi kavade 45-50 muusika, nii kaua kui mina olen käinud ei ole ma veel Rammsteini kuulnud. tavaliselt on igas kavas ka mõni selline rockilikum lugu raskemate harjutuste nt bitsepsi jaoks. Body Pump on raju kõige paremas mõttes. isiklikult kaifin täiega seda
“>Tim
MemberCopy/Paste
Tegelikult selline väide, nagu eksisteeriks mingi müstiline limiit, et 3000 inimest ennast ainult registreerida saavad, on vale.
Saavad registreerida kõik, kellel vaid soov on. Ainukene nõue registreerumise juures on see, et sa seda ei tee SIIN FOORUMIS (foorumilt on registreerumise võimalus maha võetud), vaid Amazon.ee koduleheküljel – täpsemalt SIIN!!!Peale registreerumist saate kommenteerida nii Amazon.ee lehel kui ka sisse logida/vastata teemadele/alustada teemasid siin foorumis.
Paljudele tekib kindlasti küsimus – miks registreerida ei saa siin lehel ?!! Olen sellele küsimusele vastanud ka varem ning teen seda ka praegu.
Amazon.ee ja tema foorum pragusel kujul on kaks erinevat asja. Kood on lihtsalt piisavalt erinev nendel kahel lehel. Loodan PEAGI koodi muuta, et inimesed saavad registreeruda mõlemas kohas – seniks aga kõike paremat.
text by Rebane
Tim
Memberkas keegi täpselt teab ka mis autod tal kokku on ? ja mis aastatel saadud ?(merz, Hummer, viper, cadillac jeep …. )
ei tea paljudesse autodesse ta üldse sisse mahub
“>Tim
MemberAeroobseks treeninguks vöib nimetada näiteks jalgrattasöitu, käimist vöi muud sarnast, mille pulsisagedus oleks kuni maksimaalselt 130 lööki minutis, erandina isegi kuni 140 lööki minutis.See pulsisagedus on inimestel erinev. Sõltub see mitmetest teguritest. Et teada saada, mis on sinu aeroobse treeningu pulss on vaja sul teha mõnes spordiklubis koormustest. Eks siis testi sooritanud isik oskab sulle paremini/täpsemini selgitada millist treeningut millise pulsiga teha. Aeroobne trenn on treening südamele.
Tim
Memberkust kurat te neid saate. tahaks kah. erit see 2004 video. see nii uus stuff. kust kuradist te neid saate.arvatavasti p2p(kazaa, bit torrent jne) programme kasutades või ftp-dest
Mr. Olympia 2004
Datanet : ftp://ftp.datanet.ee/incoming/Mr.%20Olympia%202004BTVS.avi
Tim
MemberBody Pump ei ole eriti aeroobne treening. Ise käin pumpis 3 korda nädalas ja peale selle käin spinningus. Spinning on väga hea aeroobne trenn. Soovitan. Kui sa mõnele muule trennile lisaks bodypumpi teed on väga positiivne aga korralikku aeroobset trenni ta välja ei anna. Ise kaifin bodypumpi täiega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tim
MemberKasutasin valku, purgil oli kirjas: tarvitada vähemalt 6 tundi pärast treeningut. Ma teen trenni kolm päeva nädalas, seega sõin ka valku nädalas 3 päeva. Teie tekstist lugesin välja, et oleksin siiski pidanud tarvitama iga päev6 tundi pärast treeningut??? see pole päris normaalne minu arvates. proteiinisheik tuleks alla lasta vahetult pärast treeningut. kõige tähtsam on suurem valgukogus trennipäevadel. halba ei tee ka väike valgusheik puhkepäeval kuid see pole nii tähtis. võid ju lihtsalt rohkem muud valgurikast toitu süüa puhkepäevadel.
Tim
Memberaga kas keegi NeoQ energiakookonit on proovinud? ise olen korra käinud ja väga mõnus oli. kookon sisaldab selliseid asju nagu:
1. veeteraapia
2. veealune käsisurvemasaazh
3. käsidushi seade
4. vibreeriv massaazhialus
5. aurusaun
6. aroomiteraapia seade
7. infrapuna saun
maksab tunnine kookonikülastus küllaltki palju kuid kord-kaks kuus sealt läbi käia on ikka väga mõnus ja rahustav, olen kuulnud tihedamini kookonit külastavatelt inimestelt.
infra saunas olles ei tundud ma küll midagi väga erilist, natuke soojem oli kui tavaliselt, aga pärast poole oli hoopis teine tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . niipalju kui ma infrapuna saunast lugenud olen, on sellel ikka väga palju postitiivseid külgi.Tim
Memberaeroobne trenn siis peki põletamiseks ka
Tim
Membermis selle faili nimi on? ei tea kas enam ongi üleval.
Tim
Memberkas väide, et inimese organism omandab korraga 30 grammi valku on tõene?
Tim
MemberWhey Drink Glutamine Pepide(WDGP) on üks parimaid asju, mis saadaval on. sisaldab ka muid treeningut ja taastumist abistavaid aineid peale proteiini. WDGP sisaldab ka mingil määral vitamiine aga kõige kindlam osta apteegist multivitamiini tablette. mis trenniga tegu on? raskema trenni tegemisel on soojalt soovitatav kasutada liigesetoitu, kas siis pulbrist tehtud jooki või tablette.
Tim
Membermul selline küsimus veel, et kui ma tarvitan WDGP-d, kas oleks hea segada sellele juurde natuke maltodekstriini, et saada lisa süsivesikuid? peaks ju igasugusele valgujoogile süsivesikuid lisama, et valk paremini imenduks? kas on ka mingi kindel vahekord, et nt. 10g valguga tuleb manustada 3g süsivesikuid, et kõige paremat tulemust saavuatda?
Tim
MemberEhk oskab ka keegi lisada mida siis see 50gr ehk üks portsjon WDGP-d sisaldab. Palju valku, süsivesikut ja muud?
Olen vaadanud ka siin netipoes ringi aga osadel toodetel pole kirjas, palju nad midagi 100gr kohta sisaldavad. Mind teeb see natuke ebakindlaks ja mul on raskem valida mingit toodet kuna varem pole selliseid toidulisandeid eriti kasutanud aga spordiga olen tegelenud tublisti üle poole oma elust. Ehk leidub ka neid andmeid kuskilt?
-
AutorPostitused