Tim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tim
Membertelliskivi tänavalt ostes ei pea midagi eelnevalt kinni panema, vaatad enne amazoni poest, kas toode on saadaval või mitte ja kui on, siis sead sammud sinnapoole. hantleid minuteada seal ei müüda.
Tim
Memberma eeldan, et nad on sul liigsest valusad. sel juhul hakka liigesetoitu(ultra gel, arthrostop) kasutama. endal oli ka ühes õlas valu, läkisn apteeki ja sealt pakuti kohe mitut erinevat rohtu selle jaoks. ostsin glükosamiini tablette ja valu kadus kiirelt. või kui see ei aita, siis koorumust vähendada või minna spordiarsti jutule.
Tim
MemberMina söön iga õhtu kodujuustu koos tuunikalaga ja tundub norm ainuke kehva asi on see et hommikul kui tõusen siis on kõht jube tühi.siis ongi ju hea kui hommikul isu hea ja kõht tühi, saab korralikult ennast kõige vajaminevaga varustada.
Tim
Memberkroonilise nohu korral pöördu arsti poole
Tim
Memberaga äkki sobiks kalkunisink õhtusöögiks?
100g sisaldab
15g valku
2g süsivesikuid
7g rasva
võrdleme seda nt. lahja kohupiima rosinatega
100g sisaldab
13g valku
15g süsivesikuid
0,1g rasva
niisiis, kalkunisingis palju valku, vähe süsivesikuid ja natuke rasva. täpselt selline kooslus mis peaks enamvähem ideaali lähedane õhtusöök olema ju?
kas keegi meieri lahja kohupiima on proovinud? pakendi peale on kirjutatud naturaalne kohupiim lahja. 100g sisaldab valku 18g ja süsivesikuid 1,5 ja rasva 0. aga tahaks teada kuidas maitse on. maitsetu või natuke magusat ka juures, et kannataks alla lasta kurgust? sellisele asjale peaks natuke kuidagi rasva juurde lisama, et teda õhtusöögina kasutada?
Tim
MemberVarsti uus BP 52 tulemas !Kuidas olete rahule jäänud BP 51 ga saavutatud tulemustega ?
“>mina alustasin body pump treeningutega natuke pärast 51. kava tulekut. väga meeldib BP51. muusika on väga meelepärane. endal arvutissegi plaat kopeeritud ja tihti ka seda kuulan. ma käin erinevate treenerite tundides ja olen teinud ka muid kavasid peale 51 aga 51 meeldib neist kõige enam. hetkel tundub paljudel treeneritel 51 natuke üle visanud olevat, kasutatakse vanemaid kavasid ja võetakse erinevatest kavadest osi, et siis üks täispikk trenn kokku panna. raskuste kohapealt niipalju, et olen neid suurendanud kuni 2x võrreldes sellega, millega ma alguses tegin.
olen tublisti üle poole oma elust aktiivselt spordiga tegelenud. varem olin ka heas vormis, nüüd üritan seda veelgi parandada BP-ga. kuna suvel eriti spordiga ei tegelenud siis trenniga alustades kaotasin päris mitu kilo. ma usun, et ikka rasva arvelt. hetkel rasvaprotsent 5. nüüdseks olen aga mõned kilod juba tagasi lisanud arvatavasti lihaste arvelt. on näha, et olen suuremaks kasvanud. tarbin ka märgatavalt rohkem valku ja olen juba mitmel korral peale trenni õhtusöögi asemel WDGP sheigi alla laskunud. loen siit foorumit ja artikleid, küsin treeneritelt nõu kuidas ja mida. toitumine on tervislikumaks ja mitmekülgsemaks muutunud kui suvel. hetkel teen 2-3BP nädalas ja 1-2 spinningut ka. kokku vähemalt 4 trenni nädalas.
jõusaali veel ei tee. ootan veel vähemalt aasta ja siis hakkan pihta. BP minu jaoks selline jõusaali ettevalmistus trenn. aga ka siis, kui ma kunagi jõusaalis käima hakkan, ei jäta ma Body Pumpi.
Tim
Memberuu äkki vastaks ka!?kule tatt, rahune maha! kui keegi oskab siis ta vastab. kannata natuke. sinupoolne suhtumine vähemalt mind küll ei kutsuks vastama hetkel.
Tim
MemberAvatare SAAVAD kõik valida – minu soov on lihtsalt see, et asjalikumad inimesed, kes hooga kaasa löövad ja ennast tõestavad mingil moel, saaks premeeritud – preemiaks siis avataripilt, mis neile just kõigerohkem peaks meeldima.Asjad ei tohiks olla niisama endastmõistetavad, et näe mujal antakse ja siin ei saa. Aga eks ta tõsi ole, et igal inimesel on oma arvamus asjast – antud juhul panen mina selle hala juures silma kinni ja ajan südame kõvaks ja ootan aktiivset jutuajamist – küll need postitused Teil kah täis saavad.
“>avatari peaks igaüks saama ise vahetada on minu arvamus. see 50 postituse süsteem on jama. tean tuua näidet ühest teisest foorumist kus postituse arvu järgi tuli nime alla mingi tiitel. algaja, tegija…ja veel 10 muud tiitlit. väga paljud ajasid ainult seda neile meelepärast tiitlit taga ja seetõttu sai foorumisse palju rämps postitusi, mida kellegile vaja ei ole. nüüdseks on see tiitlite süsteem sellest foorumist maha võetud ja ka foorumi risustamine enam nii aktiivne pole. hääletustulemuste järgi on enamus andnud oma hääle vaba avatari valiku poolt. seega võiks see 50 posti süsteem mahakandmisele minna.
Tim
Member
“> kuskohas seda harrastada saab palju plekib? kohalik aeroobikasaal? 
eks sellega saab tegeleda ikka spordiklubides. vaata amazoni lehelt, mis klubides antakse body pump treeninguid ja mine trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hinnad on igal klubil personaalsed.Tim
Memberglükoos=viinamarja suhkur
mina panen glükoosi tablette, mis sisaldavad multivitamiine ka. 3 tabletti päevas ja kogu vajalik vitamiini ring käes ööpäevaks. + glükoos. muidu olen neid söönud ka niisama “kommi asemel”. hea maitsega on.
Tim
MemberVäga ettevaatlikult soovitan kasutada seda. Peale trenni söö kiireid süsiveskuid.miks sellega peaks ettevaatlik olema? nt. mina segan ca 25g maltodekstriini pulbrit 50g WDGP-ga pärast õhtust trenni. ja üritan mitte pärast trenni enam muud toitu süüa. või oleks maltodekstriini sobilikum kasutada hommikupoolikul ja lõunal?
ma saan aru et maltodekstriin on siis aeglaselt imenduv süsivesik. mis on aga siis kiirelt imenduvad süsivesik?
Tim
Membermis ime vedru tal seal rinnal oli?
Tim
Membersiitsamast amazonist võetud artiklid, seal kirjutatud ka Arnoldi noorpõlvest.
Tim
Memberkas keegi oskaks kiirelt öelda, kes kasutab WDGP-d, kas see 50 grammi on 2 täiesti ääreni täis mõõtlusikat või siis 2 selle mõõtlusika keskmise jooneni täidetud portsjonit? ise olen kasutanud 2 ääreni täis mõõtlusikat ühe sheigi tegemiseks.
Tim
Membermind hoopuis huvitab mida ja kui palju gpwd täpselt sisaldab. ma siiamaani pole otsustand kas mesotech või gpwd. ja ok keegi ütles et vitamiine peab niikuinii lisaks võtma. aga kust ma tean kui palju ma lisaks pean võtma kui am ei tea kui palju ja mida ma gpw-st üldse saan.amazoni kaloriarvuti ütleb selle peale nii
Whey dr. Glutamin peptide (100 g):
– 391 Kcal, 57 g valku, 30 g süsivesikuid, 3 g rasva
-
AutorPostitused