Tim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tim
Memberma keedan ka tegelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis sellel munakollasel viga on? kolestorool vms?:SMunakollast ei soovitata üle kahe päevas süüa (suur kolesterooli sisaldus), küll aga munavalget (puhas ja eriti kvaliteetne valk). Mingil perioodil sõi Jay Cutler 50-60 munavalget päevas.kollestorool ja siis rasv ka!
Tim
Memberkas see on normaalne kui ma söön kohe peale treeningut 2 banaani.. 2 kanamuna ja 1 liiter piima? või ma pole ikka aru saanud – kas neid võib siis kohe peale treeningut süüa või peale 1 tundi??lase ikka kohe pärast treeningut need alla!
Tim
MemberMina keedan mune.kas pärast keetmist võtad munakollase ka seest välja?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tim
Membermina segan veega ja väga hea on. WDGP`l on ju väga BRO maitse, et ei ole väga vaja mingeid x asjadega teda segada. juurde lisan muidugi natuke maltot ja glükoosi. glükoos teeb asja veel magusamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tim
MemberEi ostnud, kuid plaanisin. Mul whey2 sai otsa. Ma mõtlesin osta proteiini ja glutamiini ja neid kokku segada.lihtsam/odavam oleks osta ju Whey Drink Glutamine Peptide. sellele pole ju enam midagi juurde vaja lisada. absoluutselt kõik on sees mis vajalik.
Tim
Membermaksab kuskil 10-25 krooni olenevalt kohast. ja mõõta tuleb alati samal ajal, et saada võrreldav tulemus. selle all mõtlen ma, et iga kord mõõdad nt. enne trenni ja viimasest toidukorrast on möödas 3 tundi.
Tim
MemberKui rahakott kannatab siis soovitaks WDGP-d. Aga täiesti ajab asja ära ka Whey Lemon või siis NO1.
Hoia silmad lahti! Viimasel ajal on päris tihti robocopi poolt korraldatud igasuguseid toidulisandite demonstratsioone, kus profid juures ja jagavad asjakohast informatsiooni. See laupäev toimub selline üritus Stuudio 99 klubis Uus Tatari 25/Veerenni 13 Tallinn. Lisainf:Stuudio 99 kodulehelt
Tim
Memberselgitan siis veelkord, proteiin ongi valk. valgu sünonüüm on proteiin.
sina aga tahad siis ühes toidukorras oleks 56g proteiini? seda saab ju väga lihtsalt muuta, tahad rohkem proteiini, lisad rohkem pulbrit. aga 56g proteiini ühes söögikorras on päris palju. see oleneb ka muidugi lihasmassist aga üleliigne proteiini tarbimine pole ka hea. kõik, mis üleliigne, muutub rasvaks. mina soovitaks Whey Drink Glutamine Peptide`i, see sisaldab kõike vajaminevat. kaasaarvatud ka kreatiini.
btw, kaua sa jõudu teinud oled?
Tim
Membertegelikult soovitatake sellist kooslust, kus on nii soja kui ka vadak ja kaseiin.
kasuta otsingut, päris mitmeid artikleid on proteiinide kohta
nt. http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…16&top=top.lime
Tim
Member2. Kas kretiini pulber on kapslitest efektiivsem?ei tohiks need kapslid midagi pulbrist paremad olla. pulbrit kasutades tuleb odavam aga tulemus sama.
Tim
Memberkäisin just ise ka täna neid apteegis kaemas ja minu arvates suhteliselt mõttetud. 90 krooni eest saad vaid 100g valku. hulga odavam oleks teha valgupulbrist shake. või siis süüa natuke kohupiima. täpsustaks veel, et see 7-10 tabletti on jaotatud päeva peale laiali, mitte iga söögikord 7-10 tabl.
Tim
MemberAga kas see sobib öise valgukoksi sisse?Küsin just et ega ta halvasti mõju maole või muidu seedimisele?
öise koksi sisse ei sobi. ööseks ei sobi üldse mingeid süsivesikuid sisse ajada. hilisõhtuseks koksiks valk ja natuke rasva, et see siis valgu imendusmist pidurdaks ja öösel võimalikult vähe süsivesikuid!
Tim
Memberolen siin nüüd mõndasid varajasemaid teemasid lugenud ja leidnud neist, et glükoos ja dekstroos on kaks erinevata asja. on see tõsi? minuteda ikka sama asi ju!?
käisin ise kah just apteegis, ostsin glükoosi, peale kirjutatud veel dekstroos monohüdraat. ostsin siis ära ja küsisin veel kas dekstroosi on. müüja ütles, et ei ole
Tim
MemberMuusika poolelt meeldis mulle 51 natuke enam. Niipalju kui ma seda DVD-d näinud olen, siis tunduvad harjutused keerukamad kui 51. kavas. Aga eks homme trennis näeb, kuidas asi reaalselt on.
Tim
Membermillal oleks õige aeg üldse glükoosi tarvitada? peale trenni sheigiga koos? kas glükoos tõstab sama palju insuliini taset kui tavaline suhkur?
AutorPostitused