Tim
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tim
Memberkuidas mõjutavad treening tulemusi regulaarsed:1) alkoholi
2) kanepi
tarbimine;
harvad ecstasy ja kokaiini tarbimine?
on kellegil kogemusi ka nende viimastega just?
sul asjad päris käest ära ma vaatan
Tim
Memberesimene küsimus on kuidagi kahtlane!? võtame siis kõik brolierid, suure kana ja väikese kana lihad kokku ühise nimetajaga KANA LIHA. kana liha on väga hea asi. palju proteiini, vähe rasva. ja valmib kiresti. kõige kiiremini saab praadides aga siis on ta natuke rasvasem. kõige parem moodus on hautamine. saab ka ahjus teha aga siis võib ta liiga kuivaks muutuda. kõige mugavam moodus ahjus teha on osta poest küpsetuskotis kana. nii jääb kana mahlaseks ja pole ise vaja eraldi maitsestama hakata.
Tim
Membermis trenni teed üldse?
Tim
Memberseda ma jälgisin jah.. hoog oli isegi väike aga püsis 150 peal. siiis järsku kukkus 100ni, lisasin hoogu aga nii ruttu üles tagasi ei läinud. eks ma vähehaaval katsetan. aga siis 150 on muidu kahjulik? või vahet pole?ei ole midagi kahjulikku selles kui vahepeal anaeroobseks läheb. nt. spinning intervalis kõigub pulss pidevalt aeroobse ja anaeroobse vahel.
Tim
Memberäkki keegi seletaks mis asi see muscletech´i on üldse ja kas seda saab ainult välismaalt tellida?muscle tech on toidulisandeid tootev firma. muscle techi saab osta ka eestist fitlerist.
Tim
Memberm2rtu, mida see suur kohvi kaanimine sulle juurde annab? kohvisõltlane juba nii varajases eas?
Tim
MemberTim
Membermis asi ta on? nagu kes teda toodab? kes tootja on, mis firma?Tim
Membernädalas üks trenn teha ei anna midagi juurde sulle.
Tim
Memberei ole jama jutt, see kõik ju oleneb ainevahetuse kiirusest.
Tim
Memberneid kõiki müüb ju Fitler Eestis. tahad neid, ostad sealt. tahad tai kane või evolutioni ostad Robocopist. täpselt nii lihtne see ongi. ja kui veel suurem tahtmine on, tellid ise USA-st seda, mis meeldib.
Tim
MemberSäilitusained on tervisele kahjulik ju?mina pean päevas saama vähemalt 800 g säilitusaineid, see aitab mul kasvada ja tarbin koos süsivesikutega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>asja kohta niipalju, et ega nad tervisele head ei ole aga ega toidulisandite koostises nendega ülepingutatud pole niiet julge vabalt kasutada. soovitan-osta WDGP, hakka kasutama ja kui selgeb hiljem, et ei sobi, osta midagi muud. kaua sa ikka siin seda valikut teed. kui juba Kiivikas kasutab ja soovitab siis ei maska enam siin vägapalju oma pead murda.
Tim
MemberJa kui pika ajaga peaksin arvestama?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nt. eluajaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . trennis tuleb ikka pidevalt käia, mitte, et käid selle pool aastat ära, saavutad selle mida soovisid ja siis jätad trenni ja paari aasta pärast avastad, et oh kurat, jälle vaja trenniga tegelema hakata.
Tim
Memberkombineeri Spinning ja Body Pump! Spinning väga hea aeroobne treening rasva põletuseks ja südame tugevdamiseks ning Body Pump aitab keha vormida ilma hulle lihaseid tekitamata.
Tim
Memberirwww@fastum geel purgis alla võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegelikult ma arvan, et oleg mõtles ikka ultra geli. sobivad ka muud ligesetoidud. endalgi sarnane mure olnud kuid niikui glükosamiini tablette hakkasin alla ajama, valu kadus. et siis kasuta liigesetoite!
AutorPostitused