Tim.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tim.
MemberTõsta rasva arvelt kaloraazi. Ära söö kuivi, tummiseid asju nagu kanafilee jne. Rasva arvelt on ikka väga lihtne kaloraazi tõsta ning küll siis ka kaal tõusma hakkab. Ning üldkokkuvõttes olen kindel, nagu enamus siin, et reaalsuses sa ei söö nii palju kui arvad, ehk “nii kohutavalt palju”.
Tim.
MemberTore, et natukenegi osalejaid olnud selle kuisel üritusel, loodetavasti saab korraldaja aru, et mindi asjaga tugevasti üle absurdsuse piiri.
Tim.
MemberTim.
MemberVähk – ma tõin sulle L-Ameerikast münte. Kuhu ma need jätan? Oled mingil ajal Tallinnase tulemas?
Annaksin su kätte mõned brasiilia mündid ka, usun, et Vähk sealt midagi uut ikka saab.
Tim.
MemberKōik, mis teeb meid ōnnelikuks, on ju hea. Kui venitamine tekitab hea enesetunde, siis tasub seda ka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen seisukohal, et venitamine, soovi korral, mōjub positiivselt. Seda just energiavoogude avamisega.
Nõia-Marilyn, sina või?!
Tim.
MemberEnne trenni polüsahhariide ja peale trenni/trenni ajal monosahhariide. Peale trenni võiks superkompensatsiooni targalt ära kasutada ja valgud ka sisse juua.

Tim.
MemberKui pakkuda lihtsam asi, siis selg vastu seina biitsepsitõsted 3 min jooksul (see peaks nii arengu mõttes kui ka füüsiliselt lihtsam olema kui suurte lihaste baasharjutuste tegemine. Ja selg vastu seina jalad toetades ettepoole, välistaks suuresti ka kehaga kaasatöötamise. Raskus meestel 20 kilo naistel 10 kilo. Ja ei ole vaja teab, mis spets vahendeid või võimalusi. Ehk on see teema?
Trennis Tarmoga sai räägitud ja pakkusin ise ka ühe variandina seda, aga siis ta tõi välja selle kuidas selles asendis hakatakse tegema sarnaselt nagu kunagi oli sellel Pärnu ranna biitsepsikuninga võistlusel.
Tim.
MemberKeegi ei osalegi enam?
Nagu arvata ka oli, tappis nii keeruline harjutus, tavaharrastaja vaatenurgast, võistluse ära.
Tim.
MemberSul on velo kindlasti roosat värvi tirriga variant.
Tim.
MemberNaha eemaldamist kirurgiliselt pole mõelnud ette võtta või on seda nii vähe, et ei näe mõtet asjal?
Tim.
MemberKas trenni teed ka ainult saunalina ümber keskkoha?
jaanuar 7, 2014 at 10:56 e.l. in reply to: IFBB Nordic Championships 2013 – Eesti sportlased puhtad! #356846Tim.
MemberNagu hr. Tokko ütles, siis SA Eesti Antidoping sooritas 10 testi, mille valik tehti iga kategooria medalistide hulgast loosiga. Tuleb välja, et dopinguproovides põrusid 1 norrakas, 3 rootslast ja 1 taanlane ehk kokku 5 sportlast.
Kas see 50%-line põrumine on tavaline!? Mulle isiklikult tundub poolte inimeste dopingukontrollis põrumine vägagi suure osakaaluna. Kuna 10 sooritatud dopinguproovi moodustavad vaid väikse osa võistlustel osalenutest, ei tahaks spekuleerida, milline on ülejäänud võistlejate suhe keelatud ainetega…
Olles näinud erinevate tipptasemel põhjamaalaste vorme erinevatel suurvõistlustel, mis toimusid lühikest aega peale Põhjamaade MVd võib vaid eeldada, miks seekord põhjamaalaste esindused olid märgatavalt madalama tasemega kui tavaliselt. Sama juhtus ka 2011 aastal Eestis toimunud klassikalise kulturismi suurvõistlusel. 10 testi on sellise suurusega võistluse kohta isegi tegelt väga palju, olles kuulnud kuidas toimub asi maailma/euroopa suurvõistlustel.
Tim.
MemberKunas sa oled ainukene kes on videomaterjali postituanud jaanuari kuu võistlusest, siis ma lisaks enda pingutuse sinu blogisse sulle kritiseerimiseks. Kahjuks küll üks ring kuid selle järgi peaks aru saama kas liigutused õiged.
Üks ring 1:14
Kiirus on küll meeletu, kuid usun, et kokkuvõttes soorituse kvaliteet ajaliselt väga märgatavalt ei kannata kui teha asi tehniliselt puhtamalt.
Tim.
MemberIse ka pigem seda meelt, et hobisportlase vaatenurgast on erinevad variandid nagu klassikaline rinnalt surumine ja kükk jne kergemini mõistetavad ning kindlasti tagaksid ka rohkem osavõttu.
Tim.
MemberMillest sa aru ei saa ? Fdvk tegi 72 – Janar lisas vana video kus oli tema tulemus 100 – Kirp lisas video kus oli 56 kordust ja sinul oli juba võtja teada (kuigi võistlus oli kaks päeva kestnud). Kui sa vaatad praegust tabelit, siis see 72 kordust on kaheksal või üheksa inimese poolt üle tehtud.Jah – ma saan aru, et ta tegi nüüd võistluse lõppfaasis 96 kordust, kuid praegu käib jutt sellest, et sina kroonisid ta juba võitjaks 72 kordusega. Loe vanemaid postitusi ja vii end asjaga kurssi ennem kui prääksud siin.
Ei maksa sõnu loopida kui ei suuda öeldu eest seista.
AutorPostitused