Tim.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tim.
MemberMul just raskusi selle “kergema” trenniga . Algselt mõtlen küll , et teen kergemalt , aga kui trenn käib siis ei suuda mitte raskusi peale laduda ja vaikselt võtta . Hetkel on minu jaoks “kerge” trenn see kui treenin üksi ning võtan n.ö viimast , “raske” trenn aga see kui keegi on kaasas ning viimaseid kordusi juba aitab. Kordused jäävad vahemikku 8-12 .
Pead oma mõtlemise paika saama ning mõistma, et miks on see kerge trenn samamoodi vajalik nagu on need rasked trennid.
Tim.
MemberKas liigne vedeliku puudus on hea üldse, kui trenni tehes kaotad sa seda.?!
Arvan, et keskmisel jõusaali treenijal ikkagi ei teki sellist asja nagu tervist ohustav LIIGNE vedelikupuudus tavalise trenni ajal.
Tim.
MemberMa küsiks seda, et kas siis mingeid juhiseid ei saanud sealt? Et rinnalihased rebend.. okei.. aga mis edasi?
Või ootasidki seal tundide viisi lihtsalt selleks, et diagnoos kätte saada ja siis hingerahuga minema kõndida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sealt peaks ikka esmased juhendid ja edasise tegevuse juhised saama – millal arsti juurde kontrolli, mida määrida, millal võimlema võib hakata jne.Nende kohtadega see häda, et kui ise ei küsi konkreetselt mida, millal, kuidas, kui palju siis ega nad ei hakka heast tahtest ise ka ütlema.
Tim.
MemberFitnessi meessoost fännidele ning eriti Endla fännidele on tegu igatahes parima pooleteise minutiga mida internetist võimalik leida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Tim.
MemberKui kaloraaz on napilt üle 1000 siis on tegu ikkagi tegelikult ilmselgelt väikse kaloraaziga, isegi kui enesetunne otseselt ei kannata..
Tim.
MemberKui sul täiskõhutunne segab magamist siis proovi nii, et enne magamaminekut suurem kogus süsivesikuid. Peaks tagama hea une ka.
Tim.
MemberNo, järelikult on probleem selles söömises:)
Kas õhtune söök on pärast rattasõitu või enne?
Kui pärast, siis võibolla sinna on see koer maetud:)
Selles väites pole mingit loogikat. Toidukorra ajastus mängib ikkagi minimaalset rolli ja pole absoluutselt mingit vahet kas see on enne või pärast. Kui päeva lõikes kaloraaz/makrotoitainete suhe vale on siis kaal muutub.
Tim.
MemberKui suur nende ajavahe piltidel on? Korraliku hobusesööda peale läind peale positiivset proovi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tim.
MemberNo tegelt söögikava kui niisugust pole sest mul on olnud üks reegel mille järgi ma toitund olen-söön rusikasuuruse portsu iga toidukord.Söön 5 korda päevas.Joon klaas vett enne igat toidukorda ja söön palju rohelist.
Kui sul on 5 rusikasuurust portsu päevas ja see on terve su toitumine, eeldusel, et sul hiiglaslik rusikas pole, siis sa näljutad end korralikult hetkel.
Tim.
MemberEks see cheat asi oleneb inimeses ja tema tahtejõust samuti;)!
Sa pole lihtsalt oma keharasva protsendilt jõudnud hetkeni kus reaalselt oleks võimalik üldse sellise laadimise(nimetagem selle alla siis cheat meali/refeedi mida iganes) effekti tunda. Kui inimene alustab süsteemi korrektselt alguses ning juba varakult peale mõistab sellise asja vajadust siis pole põhjust seda välja võtta ning on kõvasti väiksem võimalus, et üle pika perioodi toimuv dieet kokku jookseb.
Tim.
MemberSuperluks. Tahaks juba teada, mis numbrid ja mis kehakaal mind üllatavad kuuri lõpus.
Tagasihoidlikult öeldes võiks seda lauset küll päris mitmesti tõlgendada..
Tim.
MemberSu kaloraaz on väga madal ning ilmselt kõik asjad on oma vahel seotud, kui sügisest plaanid veel kaloraazi defitsiiti lausa kahekordselt tõsta siis on kahtlemata kokku jooksmine ainult ajaküsimus. Kui sa teed nii suures mahus aeroobset peaks ka su kaloraaz olema märgatavalt suurem.
Tim.
Memberbonsuna hc gym ilmselt oma 2.5 / 3 eurise hinnaga vm.
Tim.
MemberLoodan, et selliste toodete puhul ei tabaks neid maitseomadustelt sama saatus mis tabanud näiteks tooteid nagu Leiburi ‘Saib’ jne. Oleks kindlasti huvitav proovida ning eeldusel, et suuremat produktsiooni alustades tootehind ka kliendisõbralikumaks saab muutuda, usun, et oleks kindlasti turgu.
Tim.
MemberSee klapiks, kui “treener” annaks tõesti tagasisidet, huvituks ja mõtleks kaasa. Aga selle paarikümne eurise kava juurde see reeglina ei käi, eksin?
Kui tellisin 1.5 aastat tagasi Rene Poljakovilt kava, kui ta alles nendega alustamas oli, sain tagasisidet vägagi kiiresti kui mul probleem oli, olen ka kindel, et saaksin seda praegu kui mul tekiks mingi küsimus, aga tänu sellele, et väga põhjalikult alati mind aitas ja suunas pole probleemi olnud. Usun, et selline tagasiside saamine on seotud sellega kui palju inimene suudab sellesse aega pühenduda muude toimetuste kõrvalt.
-
AutorPostitused