tilluke algaja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tilluke algaja
Member…et mulle endale tundub, et suur ümarlihas, seljalailihas (vist ka saaglihas) saavad kõige suurema koormuse. Aga noh, ma ka ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tilluke algaja
MemberEi hakka uut teemat tegema… Tekkis küsimus pulloveri kohta. Kas seda ei peaks hoopis selja-päeval tegema? Koormuse saab siiski ju selg? Rinnakorvi (-lihaseid) venitatakse? Võ kuidas?
tilluke algaja
MemberMina ei saanud aru, seleta palun lollile. Endal küll sellist probleemi pole, aga…
tilluke algaja
Memberjah, külm õlle
tilluke algaja
MemberNiih, selle asjaga on siis nüüd korras! Muutsin signatuuri edasiste teadmatuste ja segaduste vältimiseks.
tilluke algaja
Memberet nagu millal tehtaks see asi ära et postitaja juures/kõrval on märk, et ta on teinud kõige rohkem “asjalikke” teemasid või mitte?või ei tehtagi?
tilluke algaja
MemberVend rääkis mulle,Kui aeglaselt teha normaalse raskusega(4×10) ja tehnika on õige,kulub pekki ja suureneb lihas paremini kui teha kiiresti ja tehnikale suurt ei keskendu.
No see on küll nii, et kui optimaalse raskusega õige tehnikaga sooritus läbi viia, arenevad lihased paremini.
Kui nüüd mõelda, et kui energia suunata (keskendunult trenni teha) kindlatele ja täpsetele liigutustele, mis omakorda kestab kauem kui niisama vehkimine, siis ehk tõesti kulub kaloreid rohkem.
tilluke algaja
MemberMa kasutaks kahte esimest varianti siis, kui tean, et olen nagunii varsti suremas, raha jätaks lähedastele (…kui õnneks läheb
tilluke algaja
MemberTeen ka Air Alert 3, esimene nädal on möödas. AA3 selle pärast parem, et seda peab 5 korra asemel nädalas tegem 3 korda ja see peaks ka efektiivsem. A on seda keegi veel teinud ja palju hüpet juurde tuli?tegin poole peale AA2’e, hüppevõimet tuli juurde ligi 6 cm
tilluke algaja
Membervee asemel kasutage ikka piima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tilluke algaja
Memberväiksema järelemõtlemise peale olen sunnitud tõdema, et olen segaduses, kas need õlalihased nüüd nii väga töös ongi… Ja kas kolmpealihased siiski nüüd nii tähtsusetud on.. Eniei, pea meeles, et Värnik surub rinnalt suht palju …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: trükivead
tilluke algaja
Memberpalliviskel (sh. odavise) tuleb tegelikult jõud kogu kehast. Tehnika valdamisel oleks suur abi. Kindlasti oleks tugevad jalad ja tugev alaselg boonuseks. Kuna üldiselt visatakse palli ikka sirge käega, siis kolmpealihas siinkohal üldiselt ei tööta. Töötavad õla-, rinna- ja seljalihased. Üks hea harjutus palliviske parandamiseks on näiteks topispalli viskamine üle pea kahe käega vastu seina. Proovi üldse teha selliseid viset imiteerivaid harjutusi. Vist see harjutus Pullover aitaks kah :S
edit: trükivead
tilluke algaja
Member… kas oli jutus väikest kibestumuse pisikut tunda? või mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enivei, ma arvan, trenni teed sa siiski endale. Treeni siis nii, kuidas heaks arvad ja mida saavutada tahad 
Ma tahan pigem omada ja olen kindel, et mulle sobib pigem kumerustega kergema kaaluga keha kui see teine variant…
tilluke algaja
Membertänud
tilluke algaja
Membernujah, eks mõlemad on head… Kuid palju ma peaks keskmiselt mahla ära jooma, et saada sama palju süsivesikuid kui peotäies rosinates?
Kas mõlemates leiduvad süsivesikud on sama hästi imenduvad?
AutorPostitused