tilluke algaja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tilluke algaja
MemberNimelt on niisugune probleem, et rind ei taha areneda kuigi biitseps areneb. Jõusaalis olen käind umbes aasta tihedalt aga kui teen rinnalt kangiga, siis pärast harjutust on biitseps täis aga rind peaaegu üldse mitte. Teen küll õieti aga ei aita. Keegi saaks aidata?Huvitav lugu, et sul see biitseps täis läheb. Ega sa ometigi harjutusi seljale ei tee?
tilluke algaja
MemberParaku nii ta on, et kulturismis saavutavad edu need, kes oskavad mõelda.paraku jah
tilluke algaja
MemberProovi mõlemat pidi ja vaata kuidas lihased sellisele treeningule alluvad. Mõju on erinevatele inimestele erinev!Vastus on hea, aga see ei rahulda mind
“>tilluke algaja
Membervähe
tilluke algaja
MemberPS ei ole teiste asi kas ma kirjutan kirjavahekärkidega või ilma mis see teiste p####t nokib? seletage mulle äratekita endale aju!
tilluke algaja
MemberHaa, aga mina edu saladust ei avalda – mis saladus see vastasel korral siis oleks. Ei, tglt ma söön kodust toitu.
tilluke algaja
MemberMa suudan kitsa haardega rohkem, see peaks vist kõigil nii olema.
tilluke algaja
MemberIrw..30000 kalorit
tilluke algaja
Memberannan andeks, aga millest selline väide?
tilluke algaja
MemberMis asi see pudru on?Et siis sina julged väita, et valgupulber pole tervisele kahjulik, kuna: kuskil on mingi no tra, eksole; kõik teised, pudru, piim pole kahjulikud; mõni on lammas.
mine arstile
miks?
tilluke algaja
MemberMis asi see pudru on?
Et siis sina julged väita, et valgupulber pole tervisele kahjulik, kuna: kuskil on mingi no tra, eksole; kõik teised, pudru, piim pole kahjulikud; mõni on lammas.
tilluke algaja
Memberaga jah, kuidas te julgete väita, et valgupulber kahjulik pole?
st. millele tuginedes?
tilluke algaja
MemberJooks, suusatamine, ujumine – ehk siis vahetan meetodeid vastavalt võimalustele. Masinad ei meeldi kohe absoluutselt mitte.
tilluke algaja
MemberLoodan, et leiad siis treenigu kõrvalt aega enda kirjavahemärkide kasutamise oskust parandada. Kõike edu sulle!
tilluke algaja
MemberKasuta seda palju tahad, võid teha mida tahad, keegi ei keela. Aga kas on vaja kohe hakata mingeid pulbreid sisse kallama? Äkki on sul puudus hoopis puhtast ja lihtsast trennimõnust, kus saab oma vaimu koju jätta ja lihtsalt “aju vaba” trenni teha? Söö korralikult kodust toitu ja tee trenni, lihased kasvavad ka siis. Üldse on mu arust praegu olukord, kus noored muretsevad liigselt, kas nad ikka piisavalt pulbreid söövad, kuna vastasel juhul nad ju ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused