tilluke algaja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tilluke algaja
MemberMind huvitab hoopis see, et kaua kasvab lihas viimase trenni tegemisest alates?
tilluke algaja
MemberPole viitsinud veel süveneda sellesse, ei viitsi nii hilja ka foorumist otsida, aga milleks kalamaksaõli hea on?
tilluke algaja
MemberKüsimus kõigile. Mida arvates pisut ületreenitud reitest naiste puhul?Mul endal nimelt on. Kas meeldivad või peaks naistel pigem peenema poolsed reied olema? Siin kohal muidugi ütlen, et ma ei häbene oma reisi, pigem tunnen nende üle uhkust. Eks 14-aastast tantsimist ja üldiselt spordiga tegemine jätab oma jälje. Ja seda joont ma muidugi jätkan..
tilluke algaja
MemberHmm, ma teeks traditsiooniliselt
1. päev surumised: rind, õlg, triits. +kõht
2. päev tõmbed: selg, biits.´(käsivars, trapets) +kõht
3. päev jalad +kõht
…aga muidu tundub su kava suht ok kiire ja unise peaga vaatamise poolest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tilluke algaja
MemberKuidas mõiub õlu kui ma teen trenni ja joon valku ja kretiini ?Ja kas õlle kõhust on võimalik lahti kuidagi saada ?
tilluke algaja
Member3. seeria bemm (korstnaga)
tilluke algaja
MemberKõige lihtsam oli nii, et võtad pöidla ja keskmise sõrmega randme ümbert kinni ja kui sõrmed kokku ulatuvad täpselt, oled mesomorf, kui üksteise peale, siis ektomorf ja kui ei ulatu kokku, siis endomorf.Selle järgi ma olen ektomorfi poole kalduv mesomorf.No sellisel juhul ma olin kunagi ektomorf, seejärel muutusin mesomorfiks ja nüüd olen siis endomorf.
tilluke algaja
Memberei suitseta, aga mokatubakat tarbin küll vahest peale trenni või niisama kerge mõnusama tunde tekitamiseks
tilluke algaja
MemberJah, ja see planeeritud 4 kilo söö ainult puhast liha, siis oledki 4 kilo lihast juurde saanud : ) vähemalt üheks õhtuks.mitte ainult üheks õhtuks – nädalaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2006 at 9:25 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96233tilluke algaja
MemberMa käingi laulukooris!See teeb ainult head!
tilluke algaja
MemberMina isiklikult karude laskmist ei harrasta, aga mõmmide voolimist küll…
tilluke algaja
MemberKui ikka kõva nälg on, siis pole küll mõtet mingeid arve taga ajama hakata.
tilluke algaja
Memberkohupiim, rosinatega (Tallinna Piimatööstuse AS / Tere tooted)
pole just toidulisand aga võib rahule jääda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tilluke algaja
MemberVenitab sul m6nuga moka ka v2lja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
+ s66vitab sul moka alt suht palju,s6ber kes pika aega pannud saab enam v2hem n2pu moka alt silmani lykata,suht r6ve…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tihti ja kui kaua ta seda tarvitanud on?
tilluke algaja
MemberMina mõlema tubaka harvema tarbimise koha pealt nüüd muutusi trenni suhtes tähele ei pannud. Siiski, kõik oleneb ju kogustest. Kerge õlle ei ole ka ju paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused