Tiit b
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 6, 2010 at 6:38 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #254629
Tiit b
MemberIse jälgin ainult hokki, olen Soome ja Läti poolt, eriti tahaks kuulda soome super-kommentaatori Antero Mertaranta vaimukaid sõna võtte, kes ei tea kellest räägin : http://www.youtube.com/watch?v=XRvvfHQ0yVE…feature=related , kui esimest korda kuulsin et lumelaud võetakse kavasse tundus lahe, aga kui sa näed mingit mõttetut seppa kes enne sõitu valib Ipod’ist lugu, siis ei ole ikka päris proffesionaalne värk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vähe naeruväärtTiit b
Membereestis palju ilusamaid naisi, ilma silikoonideta? minu arust on need silikoonid ja sitalt pandud kah,1 nibu vaatab lakke teine kuhugi mujale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2008 at 7:26 p.l. in reply to: Kaks erinevat väidet kõhulihaste massi kasvatamise kohta! #176784Tiit b
Memberootaks vastust Kalmuselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tiit b
MemberTegin väikse otsingu, erilisi vastusi ei saanud. Nimelt tegin “lendamist” hantlitega kuu aega tagasi ja käis vist mingi väike nax või rebend õlast läbi. Õlg on valus kui mingeid X liigutusi teha muidu igapäevaselt õlg valu ei tee aga saalis ei saa ühtegi harjutust nimodi õlale teha et ebamugavust poleks. Määrin nüüd oma õlga Voltareni, Lioton 1000’ga aga ***** paremaks pole läinud. Mõtlesin et lasen raisal puhata et ega muud abi pole – vähemalt saan muidu trenni edasi teha, kuid seis on siuke et annab isegi siis tunda kui rinnalt kangi surun või triitsale trenni teen, rääkimatta seljast.
Tuju rikutud, ei tea mida teha, kas läbi ussi mu**i kuidagi trenni edasi teha ja õlga hoida või saalist eemale hoida? Ennem pole kunagi mingeid vigastusi olnud (10a jäähokit) et nüüd siis mõistus täitsa otsas, ehk oskab keegi miskit soovitada.
Tiit b
MemberOlen käinud, tulin Revalist ära ,et minna Spartasse (mida ma mõtlesin!). Lambist sadasin sisse ja ei viitsind isegi ühekorra piletit osta, tegin kohe lepingu:), nüüd küll kahetsen, jõusaal on väike, umbes kolmandik revalist? Osad masinad on väga pasad, näevad jah super-luxid välja aga tegelt liiguvad imelikult jne nt. Pec-tec ja osad selja/kõhu masinad. Need rihmad või trossid, ma ei tea kuidas neid õieti nimetatakse mis on on kahel pool ja saad neid siis kiskuda nii nagu tahad, vot neid ei saa spartas timmida, ainult 2 asendit, ülalt ja alt ja veel väga lühikesed lisaks. Ventilatsioon ka ei tööta vms. sest seal pole ültse õhku, väga umbne aga see ehk lahendatakse ära kuna alles ehitustööd käivad. Kõige õigem on teha ühekorra treening ja siis ise otsustada, vist on isegi esimene trenn tasuta, kindel ma pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parkimine on nagu piiratud, suur parkla aga kuhuiganes tahad parkida seal kohe mingi telecomi või siemensi märk, ei julgegi parkida, äkki veavad ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rääkimatta sellest et tööajal 8-17.00 pole ruumi nagunii.Tiit b
MemberHouse of Pain sweats
Tiit b
MemberReval Spordis käisin kuni eelmise nädalani ja nüüd läksin Sparta Sporti… suht pettumus oli minu jaoks, saal on väike, masinad on uhked ja kenad aga osad on ikka päris
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja hantlid on väga värdjad, raskused nende küljes ehk siis kettad on nii suured et hantleid käes hoida puutud käe varrega ketaste pihta harjutusi sooritades,-ja siuke kahtlane värk seal. Trosse ei anna reguleerida ja on nii lühikesed et rinda treenides käisid raskused kolks kolks lõpus :S Huvitav oleks kuulda mida teised SS külastajad arvavad saalist
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)