Jäi ennist täpsustamata, et jõusaalikava ei ole mul olnud koguaeg sama ja ma ei tee iga kord samadele lihasgruppidele ega nö täiskomplekti. Muude trennide puhul üritan ka koguaeg vahetada. Midagi olen siiski õppinud nende 10 aasta jooksul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga. Herr Spetsialist, sinu meelest peaksin laskma intervalli ikkagi edasi? St lisaks jõutrennile. Mitu korda nädalas? Kere harjub üht tüüpi koormusega kiiresti.
Vaatasin, et siin on osad hädalised oma menüü kirja pannud. Panen ka siis, ehk keegi võtab vaevaks kritiseerida.
Hommikusöök (10 ringis) : 2 keedetud muna + mõni viilakas sinki või juustu.
Lõuna: (13-14 ajal): keedetud/aurutatud juurikad, enamasti sinihallitusjuust (ca 50 grammi), sült või liha.
Enne trenni (17 ringis): kohvi ja keefiriga proteiinisheik (Whey80 sarjast maitseb karamelli oma).
Pärast trenni: 20-21 ringis: kui nälg näpistab siis veel üks sheik ja õun või veidi arbuusi.
Vahepaladena võtan peotäie mandleid (15 tk korraga kui täpne olla), siis on vahepala ports a 100 kcal. Ütleme kuni 3 vahepala päevas.
Kokku tuleb 1300-1400 kcal vahel sissesöödavat ja püüan kulutada vähemalt 600-800 energiat trenni ja muu liikumisega.
Vähe? Palju? Valesti? Õigesti?