tiiger112
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tiiger112
MemberEi tahagi vist eriti enam liha…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See film peaks olema absoluuselt kõigile kohustuslik!tiiger112
MemberMis asi on testosterooni või mida see teeb?
tiiger112
MemberEnamik trennisaalides ju muusika olemas…
tiiger112
Memberkerge õlu on vahepeal ikka hea:)
tiiger112
Membernaljakas jah, kuigi mulle ka öeldud, et jõusaal nii mõttetu koht jne. aga mulle meeldib ja ma jätkan!
tiiger112
Memberma teen sama kava järgi ja mul võtab ka kuskil 1.45 aega aga sinna sisse ka pikk soojendus ja lõpetus. Mulle sobib igaljuhul.
tiiger112
MemberKuluta rohkem kaloreid, kui sisse sööd ja oledki kõhnem. Lihtne!
tiiger112
Memberpäris hea video.
tiiger112
Memberpool enne sõitu ja pool sõidu ajal. Pärast sõitu pole suurt mõtet ma leian. Ja võid osta ka selle fati kus on 1000mg sees.Kui jõusaalis olles ka tarbid seda trenni ajal ka, kas siis on kasulikum kui juua kogu vajalik jook enne trenni öra?
tiiger112
Memberkeegi ütleks, mis on massitsükkel ja mis on jõutsükkel?
tiiger112
Member200mg kofeiini on liiga palju.. aitab ühestkiet pool pudelit fat burnerit ja 100mg kofeiini?
tiiger112
Member1) Milline fat burner ? Neid on 1000, 2000, ja 3000 mg L – Karnitiin-iga.2) Kui tugevaid kofeiini tablette ? St mitme milligrammiseid ?
Biitsepsiharjutusi leiad ka Tööriistad-Harjutustepank, ja kliki biitsepsi peale.
300mg l-karnitiin
ja 100mg üks tablett
tiiger112
MemberKuigi teemaväline aga tiiger112 ole hää viska oma msn…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Se on ju sigavähe… Igapäev võiks lahti olla.
kirjuta kiri mulle kaarel1204@hot.ee
sisi annan msni,
tiiger112
MemberMulle maitse üldse ei meeldi:D kui jõin oli siuke tunne,et “ilu nõuab ohvreid”
tiiger112
MemberSeal küll pole midagi uuendatud. Midagi teha saab seal ikka ja päris hea on. Kuigi ikka võiks rohkem masinaid olla ja suvel võiks rohkem päevi lahti ka olla. Praegu E,K,R,L 15.00-20.00
AutorPostitused