tii
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tii
MemberApotheka apteekides on soodukas praegu. Mina ostsin Möllleri sidrunimaitselise kalamaksaõli 6,90 € pudel (250 ml)
tii
MemberSuurepärane seade, juba selle tutvustuse lugemine röövib söögiisu pikemaks ajaks.
tii
MemberMaitse poolest on parimad variandid olnud roheline FatBurner veega pooleks ja vesi, millesse on lisatud lahustuv c-vitamiin (Additiva). Praegu tarvitan Olimpi BCAA Xplode, mis annab jõudu ja vähendab lihasvalu, aga natuke häirib, et ei lahustu väga hästi ja maitse minu jaoks veidi lääge, vb harjun.
Kuidas see Workout Intra on võrreldes Olimpi BCAA-ga? Toimelt, maitselt lahustuvuselt?
tii
MemberNo lootusetu, liiga palju juba trenni tehtud, joogat ka muuhulgas, pole siin enam midagi parandada..
tii
MemberMa soovitustest ei tea, aga olen täheldanud, et nii ta mõjub. Ja mis teemaalgatusse puutub, siis ta keskendub vitamiinile, aga kui enne oli korras ja ühel hetkel enam pole, siis tasuks läbi mõelda kõik muudatused.
oktoober 5, 2012 at 10:03 e.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #326046tii
MemberVein sisaldab ka süsivesikuid, eks sa arvuta, nt poolmagus http://tka.nutridata.ee/showFood.action?food.id=952,
Olenevalt magususest, kuiv ja magus on ka seal baasis.
tii
MemberEnne võtsid magneesiumi, nüüd enam mitte? Äkki on asi mitte vitamiinis vaid magneesiumi ärajätmises?
tii
MemberMinul hoopis selline kogemus, et pika nn külmetushaiguste jada, mille vastu miski ei aidanud, lõpetas antidepressandi kuur. Üksjagu aega võttis muidugi selleni jõudmine, et depressioon kõigi nende jamade taga. Aga tõesti selle ravi peale kõik nohud-angiinid kadusid, uskumatu tundus endale ka. Sellest nüüd aastaid möödas ja olen õppinud stressiga tegelema kui vaja, ja mitte laskma sel kasvada.
Jutu mõte siis, et immuunsuse langusel ja pideval väsimusel võib olla põhjus, mille peale vb kohe ei tule.
tii
MemberMeie, kes kasutame toidulisandit Vemmat igapäevaselt.
Ja kui palju neid inimesi on, ma mõtlen igapäevaseid kasutajaid kellega Sa suhtled? Ja ühinen matti küsimusega: kas Sa oled edasimüüja või mingil muul moel Vemma müügiedust huvitatud?
tii
Member…
Meie kogemus on just vastupidine. …
Kes “meie”?
august 23, 2012 at 3:16 p.l. in reply to: Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir» #322386tii
MemberLapsed ei maga korralikult ja ei toitu tervislikult. Ja sellest tuleneva väsimusega ei oska nad ise muud peale hakata kui energiajookide tarbimine.
tii
MemberNojah, iseenesest peaksid rasvapõletajad ju depresiivsuse korral just hästi mõjuma. Annavad energiat, stimuleerivad kilpnäärmehormoonide tööd ja lisavad trennile vunki juurde. Vb siis oletati, et seesugune nimi tootel, mis ehmatab nõrganärvilisi.
tii
MemberHell`s Breath tooteinfos on kirjas, et seda ei tohiks kasutada kui on kalle depressioonile. Kas oskate öelda, miks?
tii
MemberMa ei saa üldse aru ,miks peab mingeid imetooteid tegema – mis lähevad täiesti oma normaalsest kontekstist välja. Leiba söön ikka sel eesmärgil et saada süsivesikuid, mitte valku…kuid tundub ,et on rida inimesi kes seesuguste muutuste eest on valmis harjumuspärast toodet vahetama innovatiivsema vastu.
Minule lihtsalt maitseb röstsai, aga süsivesikuid tahaks jälle piirata kaalukontrolli eesmärgil, seetõttu olen innovatsioonist huvitatud. Seega mõte oleks pigem mitte valgus vaid just vähestes süsivesikutes.
tii
MemberMinu meelest on Sires midagi muudetud. Ma proovisin teda paar nädalat tagasi taas üle hulga aja ja esmamulje oli, et pakendisse on sattunud mingi teine terasai.Vähem niiskust, heledam, kohevam. Aga ei olnud mingi muu, nüüd ongi nii. Ja ma ka pole vahepeal ratta siselohve söönud.
-
AutorPostitused