Tigerkutsu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tigerkutsu
MemberMuide coca colat joob peale trenni jay cutler ,et süsivesikuid saada.Mitte et seda soovitaks.Tegelikult on LAHE, et meie väikeses riigis on ka tegijaid, kes treenivad koos Jay Cutleriga. Tunned teda, et tead, mida ta joob?!
Tigerkutsu
Memberhirm tuleb peale kui sellised inimestele nõu annavad.Interneti võlud.
Tigerkutsu
MemberKas keegi seda usa armee 30/60 ja 60/120 varianti ka proovinud on? Ehk siis 30 sekundit jooksed kiire tempoga ja siis 60 sekundit kõnnid. Nii 2 miili järjest. 60/120 on sama, aga edasijõudnutele. See pidavat ka kiiresti vastupidavust andma. Algajad pannakse seal nii jooksma. Ma arvan, et see ajaks mul pulsi sinna 190ne lähedale sprintides
juuni 20, 2009 at 10:35 e.l. in reply to: Kui toitumine ei ole korras , kas siis lihased ikka kasvavad suuremaks ja tugevamaks :D ? #203334Tigerkutsu
MemberMida rohkem ükskõik millesse süveneda, seda rohkem seoseid ja detaile avastad, see on fakt. Kas aga iga alates 14 aastane jõusaali külastaja peaks toitumiskava järgi elama on hoopis teine teema.
Teemaalgatajale, ütle oma sõbrale, et mida tervislikumalt ta sööb, seda paremad saavad olema ka tema tulemused saalis. Iga inimene teab, mis tervislik toitumine on; me kõik teame, et krõpsud ja jäätis pole tervise seisukohast head, aga laiskus, harjumused ja prioriteedid omavad ka teatud rolli. Seega, kui su sõber tahab saalis käimist tõsisemalt võtta, võtku ka toitumist tõsisemalt ja uurigu ise siin foorumis artikleid.
Edu!
Tigerkutsu
MemberAa, imelik küsimus, aga mis seal ikka.
Pilatese õpikuid leiad Tallinna raamatupoodidest ja DVD-sid DVD poodidest.
Tigerkutsu
MemberTeadmiseks sulle, et Eesti sõdurid olid Iraagis väga hinnatud!Nõustun täielikult. Eesti sõdurid ON igal pool väga hinnatud olnud.
Mm, ja sulle, mr. USA on ainus koht, kus teenida, võin nii palju öelda, et sellel hiiglaslikul riigil on omadus jätta uskumatult soodsa ja kõigi võimalustega maa mulje, aga ela seal natuke, nt pool aastat… aasta… 5 aastat ja räägime uuesti Air Forcest, suurtest majadest ja miljonitest.
Veel karjäärist, ütleks, et sul on lihtsam saada sõjaväelist haridust Eestis ja hiljem töötada Eestis omandatud teadmiste toel USA riigi heaks vääga kõrgelt hinnatud kohal. Ütlen sulle saladuse, selliseid Eesti tegijaid on praegugi, nendest lihtsalt ei räägita palju, sest nad on Eesti jaoks sama hästi, kui kadunud.
Vaata loosungitest ja reklaamidest sügavamale!
Loomulikult soovin sulle ainult kõige paremat ja tee ikka seda, mida ise õigemaks pead, lihtsalt taolise operatsioon/unistuse täideviimise juures on eeltöö kõige olulisem, räägin omast kogemusest. Minu eeltöö oli 1 pluss aastat.
Tigerkutsu
MemberVahe on aja kui piiratud teguri paremini ära kasutamises – treenides jaotatud kavaga saad 7 päeva jooksul rohkem lihaseid rohkem kordi treenida, nii et kõik lihased saavad ka vajaliku puhkuse.
juuni 19, 2009 at 3:35 p.l. in reply to: Kui toitumine ei ole korras , kas siis lihased ikka kasvavad suuremaks ja tugevamaks :D ? #203246Tigerkutsu
Memberega trennis sul lihas ei kasva, lihas kasvab puhates, öösel magades…..Ma ükskord ärkasin öösel üles ja ei saanudki enam tükk aega und, niisuguse mühinaga lihased kasvasid.
Tigerkutsu
MemberEestis sa võid olla kõrgeim kindral ning maailmamastaabis võid sa samahästi olla korstnapühija.Ole hea ja vii end asjadega kurssi.
Tigerkutsu
MemberKätekõvertused olenevad vist ikka kaalust ka….. Sest kui oled mingi 90kg raske ja rinnalt paned ka 100 kg,siis ei jõua eriti kätekaid teha….kuigi 100kg läheb rinnalt ära
Tigerkutsu
Memberküsin, et kui sooviks osta valgupulbritja mitte väga kallist, et millist soovitate? Mis selles sheikeris kokku segatakse? Tahaks prooviks osta.Nagu enne ka kirjutasin, soovitaks sulle massilisajat, sest valk ainult ei asenda toidukorda, vajad ka süsivesikuid ja natuke head rasva. Mine poodi ja küsi, et millist massilisajat nad soovitavad sinu eelarve eest või võid ka küsida valku ja süsivesiku eraldi, aga sellega keerulisem vblla sul alguses õigeid koguseid arvestada.
Seikerisse paned massilisaja pulbrit (reeglina paar kuni kolm kulbikese täit – kulp on massilisaja topsi sees olemas) ja lisad vett või piima. Piimas on ka valku, sv ja rasva, seega massi saamiseks see kindlasti parem valik.
Tigerkutsu
MemberTee soojenduseks nii: üldine soojendus (aeroobne, 15min), edasi mine põlvili maha ja pane pea ja peopesad ka põrandale. Tee selliselt kaela ringe, et pea on põrandal ja kätega võtad osa kere raskusest kaelalt ära. Tee mõlemat pidi ringe ja mitte kiiresti. Edasi seisa seina najal käte peal ja seejärel mine pea peale. Ma ei tea kuidas sa seisad, aga kui mul see kavas oli, tegin jalad vastu seina ilma käteta – mingit valu, ega rõhku polnud, seisin ca 4 min järjest 3-4 korda.
Tigerkutsu
MemberHea lugeda, et foorumis ikka õigeid Eesti mehi ka leidub! Korraks kartsingi, et äkki jääb mu postitus ainsaks, mis ajateenistust väärtustab!
Krt, taolised vingatsid viivad maine alla ka nende silmis, kes praegu veel nooremad (14-16, 17 a foorumlased), selle pärast ei saanudki eelpoolset juttu vastuseta jätta.
Veel paar näidet minu kogemustest ajateenistuses. Tahaks näha, kuidas keegi väidab, et need pole väärtuslikud kogemused ning pole “tsivilisatsioonis”
Tigerkutsu
MemberPakun, et asi ikka toitumises kinni.Ise trenni minnes olin ~68kg @ 185cm, nüüd 7 kuud hiljem ~80kg.
Sõjaväes ei saagi midagi juurde tulla, sest 3 söögikorda jääb maru väheks, arvestades energiakulu.
Pane kirja ka oma treeningkava (algajate istetehtud kavad reeglina ei kõlba kuhugi).
Minupuhul aitas massi tõsta jogurt mida igapäev 1kg jõin.
Sõjaväes saab ilusasti kaalu juurde, tuleb massilisajat ja/või lisatoitu juurde süüa (kohupiim, hapukoor, halvaa, sokolaad, pähklid, avokaadod, naturaalne maapähklivõi. Ma ei ole küll enam sõjaväes, aga metsas alati halvaa, pähkilid, valgpulber vms kaasas.
Kuidagi muudmoodi ei saagi oma elu kontrollida, kui seda ise tehes!
juuni 19, 2009 at 8:39 e.l. in reply to: Palun soovitage.Valgupulbrit ja kas ka rasvapõletajat? #203140Tigerkutsu
MemberVastan nii otse, kui võimalik, ilma kedagi solvamata.
Parim valgulistest on minu arvates Dorian Yates ja rasvapõletajatest on hea MuscleTech Hydroxycut Hardcore.
Nüüd ise asi on see, kas sul neid tooteid tarvis on, aga sellesse arutelusse ei lasku, kuna seda sa ei küsinud ning otsustad selle ise.
Parimat!
AutorPostitused