Thunder50
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Thunder50
MemberMa polnud vastanud kuna polnud meeles kirjutada kuigi plaan oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tallinn.ee-s öeldi, et aasta 91-le ei oska nad midagi pakkuda 92-l oli aga kõvasti erinevaid trenne.
Mida teha siis?:S
Thunder50
Memberpüramiid ntx 8,10,12,10,8Enda bench press koosnes pmst sellest.
http://magazine.stack.com/Exercises/5079/Bench_Press.aspx
Tegin vahel ka kaheseid seeriaid lõpus.
On sellest kasu ka ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thunder50
MemberTee nii nagu sulle sobib. Võid teha ka püramiidi vahelduseks.Aaa.
Ma mõtlesin, et see oli püramiid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thunder50
MemberA ja kas on mõistlik teha rinnalt surumist nii et 12,10,8,6 ning tõstan raskusi?
alustan 55-ga lõpetan 70, 75 kuidas kunagi.
Thunder50
Member3×5???
Kolm seeriat ja viis korda v???
Miks siis selles kavas mida mina kasutan rohkem kordi on??
Tahaks mingi eesti keelset ja mõistliku kava mis oleks jaotatud neljaks.
Väga tüütu on otsida tähendusi seal ja värke, väga raske on aru saada näiteks mõnda kuidas teha jne.
mis on chain bench press
ja band bench press?
Seal tunduvad asjad olevat mida meil jõukas polegi võimalik teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Chain Bench pressi ma juba youtubesin ja ei saanud aru miks see parem on kui tavaline tõstmine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kiiretest tempodest olen ma teadlik.
aga järskliigutusi ma küll ei julge teha, sest seljaga ma väga nu**ida ei tahaks. Sest valeliigutus ja oled terve elu invaliid.
Thunder50
MemberRinnale võtmist ma täiega kardan alaselja pärast… Alaselg väsib kergelt ja hakkab järgmine päev kergelt valutama.
Mõte on jah rohkem jõusaamises, sest välimuse kätte saamisseks on mul vaja rohkem jooksta, sest lihasmassi mul on.
Enda kava oli siit võetud muide.
http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=997
Matjusmil on hea nõu aga raske mõista seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üritan mitte jõusaali päevadel veel ka niisama peale visata et vise kõveraks ei jääx
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Thunder50
MemberSelle kreatiiniga tekkis veel üks väike küsimus, et kui ma seda joogiga segamini võtan ja trenni ajal joon siis on see halb mõtte?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest noh, trenni ajal on ju tarvis et jooksid ka…
Samas räägitakse et peab kreatiini eraldi võtma enne trenni ja peale…
Muidugi pole probleem võtta.
Aga lihtsalt huvipärast küsin.
-
AutorPostitused