thunder
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
thunder
MemberMulle mõjuvad virgutavalt harjutused seljasirutajalihasele.
thunder
MemberMina käin tihti õhtul kaheksast kümneni tööpäevadel, kui tööpäev pikaks venib.
Katsu ikka vähemalt kaks korda nädalals käia.
thunder
Memberto. barbell
No seda minagi siin üritasin tõestada. Samas pole sellest rasva maha võtmisest küll kusagil varem juttu olnud valgu koguse arvestamisel. Tavaliselt ikka ju 10-15% pekki peal, massi perioodil ehk rohkemgi.
Ehk ütleb oma sõna sekka ka Marek Kalmus?
thunder
MemberMärtin on 2004 meessportlaste nimekirjas, mitte võistkonnana.
2003 oli võistkonna arvestuses ja võitis selles klassis.
Arvan, et teeb sama see aasta meessportlaste klassis.
Naistest vist paneb tõesti Smigun kinni
thunder
Memberlink on muidu ka amazoni põhilehel olemas
thunder
Membermul läheb üle tonni, põhiliselt WDGP, Glutamiinpeptiid + vitamiinid
thunder
Memberto: Axer
Milline on sinu arvamus selle keha rasvaprotsendi kohta.
tooks sellise näite – meesterahvas hakkab käima jõusaalis, rasva protsent on
35, kaal näiteks 125, seega eeldades, et normaalne kaal on kusagil 100 kilo tuuris(rasva protsendiga 10-15) seega üleliigset pekki peal ca 20-25 kilo
Kui võtta puhtalt selle tüüpvalemi järgi siis peab ta sööma:
2-2,5grammi valku*125kg = 250 – 312 grammi
Minu arust on seda palju ja loogika ütleb, et üleliigse rasvaga ei peaks arvestama.
Seda enam, et suht raske on ka juba 250 grammi valku päevapeale jagada – 6 söögikorra peale jagades tuleb juba ca 40 grammi kord.
Samuti kipun ma ka natuke kahtlema selles “raudses reeglis” igal ajal ja iga ilmaga 2-2,5 grammi kaalu kilo kohta.
Kusjuures olen lugenud materjale mis toovad ka rasket sporti tegevatele valguvajaduse alla 2 grammi.
thunder
MemberMul oli 2003/2004 talvel ja kevadel pidevalt külmetusprobleeme. Käisin päris palju trennis ja sõin suht rasvavaba toitu. Lõppkokkuvõttes tekkis ületreening ja organismi immuunsus langes. Nüüd katsun trenni tasakaalustada puhkusega ja lisan oma hommikusöögile tervislikku rasva sisaldavaid tooteid – näit kreeka pähkleid, soja letsitiini, linaseemnegraanuleid, kalaõli kapsleid. Peale seda on immuunsus normaalne. Kui tekib tunne, et võib tulla külmetushaigus, siis kasutan küüslaauku, päevakübara tooteid ja ingverit.
Loomulikult peavad olema ka vitamiinid ja muu toitumine … valgud jne…. paigas.
thunder
Membervaene nõrk sõber, saab nigu tuppa si***nd kass.
thunder
Memberüks võimalus on panna kangile näiteks 5 kg vähem ja siis läheb juba libedamalt üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>thunder
Membertrennis läheb 2-3 liitrit. Kreatiini kasutades on janu suurem. samuti olen täheldanud, et valgupreparaadid ajavad rohkem jooma, kui tavatoit (ka valk)
thunder
Membereks ikka regulaarne trenn, suured raskused, väikesed kordused, + vastav toitumine 4-6 korda päevas, piisav kogus valku jne.
vaata siin foorumis natuke ringi, leiad palju materjali.
thunder
MemberKas olete täheldanud, et regulaarne treening vähendab “isu” tarbida alkoholi.
Ise olen aasta jagu käinud regulaarselt jõusaalis ning viimased pool aastat on alkoholi tarbimine muutunud vastumeelseks.
Kui enne oli nädala lõpus ikka mõte, et teeks mõne dringi, siis viimasel ajal kohe ei lähe mitte.
Oleksin huvitatud ka teiste harrastajate tähelepanekutest sellele alal.
-
AutorPostitused