Skip to main content

thunder

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 43 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: küsimus munast! #45317
    thunder
    Member

võib olla rumal küsimus, kuid kuidas toores munas vähem valku on?

in reply to: Greatiin ja Rasvapõletajad #45023
    thunder
    Member

HERC ongi toode mida võib panna sellise kategooria alla kui rasvapõletaja, kuid minu point on selles, et rasvapõletaja ei põleta lihast vaid rasva.

Oti kommentaar lihase hävitamise kohta oli veepäevadest, mitte rasvapõletajast.

Oleg, teeme nii, paneme Oti kommentaari uue teemana Otile vastamiseks.

Laseme tal kommenteerida, kas ta oma vastuses sinule vastab, et:

rasvapõletajad hävitavad lihast

või et

lihast hävitavad veepäevad.

Mina millegipärast arvan, (nagu loen ka tema vastusest sinule), et et ta mõtles veepäevade kahjulikule mõjule, mitte aga, et rasvapõletajad hävitaksid lihast normaalse dieedi puhul.

Juhul, kui see tõesti nii on, et rasvapõletajad mõjuvad kahjulikult lihastele, oleks seda hea teada.

Minu arusaamine ajast:

Lihast hävitab:

1. mitte piisav puhkus/ületreening

2. valgu ja muude toitainete puudus

in reply to: Greatiin ja Rasvapõletajad #45011
    thunder
    Member

Ehk kommenteerib minu teksti ka Ott Kiivikas ja kinnitab või lükkab ümber minu arusaama rasvapõletajatest.

in reply to: Greatiin ja Rasvapõletajad #45010
    thunder
    Member

To oleg.

Mina mõtlesin rasvapõletajate all spets toidulisasid, mis soodustavad mõningal määral rasvade kasutamist energiaks, nagu näiteks L-Carnitiin, Püruvaat, Kofeiin jne.

Ott oma tekstis mõtles seda, et ära tuleb unustada veepäevad – a la päevad, kus juuakse ainult vett ja ei tarbita toitu. Selge see, et sellisel juhul kasutatakse ka lihased energiaks ja toiduks, ning kaotame lihaseid.

Tavaliselt jätavad kulturismiga tegelejad väikese kalorite defitsiidi, samas piisavalt valku tarbides(et lihast säästs)+ mõnikord kasutavad rasvapõletajaid, et soodustada just rasvade kasutamist energijana. Loomulikult tuleb selleks teha aeroobset trenni, et seda protsessi stimuleerida.

Oleg, tundub, et me rääkisime eri asjadest kasutades sama väljendit.

Mina mõtlesin rasvapõletjatena spets tooteid, sina aga veepäevi.

Sellest ka minu küsimused.

Nüüd sain sellest aru, ku sa Oti teksti välja tõid.

in reply to: Greatiin ja Rasvapõletajad #45009
    thunder
    Member

Mul oli ka plaanis rasvapõletajat osta ja enne küsisin nõu ottilt, ott ütles et enne kui hakkad rasvapõletajat kasutama pead mõtlema sellele ka et kaotad lihasmassi ka samal ajal.Parem tee aeroobset trenni mitte ära hakka mingeid rasvapõletajaid kasutama.

Millisest rasvapõletajast on jutt?

Näiteks L-carnitiin, mis on teada asi, kui rasvapõletaja on ka WDGP-sees, samuti mõnes muudes Tai Kane tootes.

Ei ole lihtsalt enne kuulnud, et L-karnitiin lihast tapaks.

Aga võib olla rääkisite te mingist muust tootest.

in reply to: Greatiin ja Rasvapõletajad #45006
    thunder
    Member

Selle rasvapõletajaga on selline värk, et kaotad koos rasvaga ka oma lihase ära!

Aga kreatiin monohüdraat seda võid proovida ära küll!

Sooviks teada kuskohast selline info pärit on, et rasvapõletaja kaotab ka lihast?

lihast kaotad ikka siis, kui toitumine pole paigas, rasvapõletajal minu teada sellega pistmist pole. Aga kui sul on selline info, siis palun valgusta seda ka teistele.

in reply to: energia batoonid! #44503
    thunder
    Member

trenniks jõudu ikka jätkub?

Ma olen häkker ja ei käi trennis =o)

Kuidas siis sulle see trenniviirus pole külge jäänud?

in reply to: energia batoonid! #44494
    thunder
    Member

to:rebane

trenniks jõudu ikka jätkub?

endal annab küll jõusaali trennis tunda, kui mõni söögikord vahele jääb

in reply to: Kiiresti ja aeglaselt imenduvad süsivesikud??? #44464
    thunder
    Member

Kiired muuhulgas glükoos fruktoos ja saharoos (kiiruse järjekorras)

näited: – ülaltoodud ained pulbrina(müüakse apteekides ja poodides) ehk vees lahustatuna joogiks tarvitamisel, mesi, spordijoogid – isostar, arctic …jne suhkrurikkad mahlad ja joogid, rosinad, kuivatatud puuviljad…..

Aeglased tärklis, maltodekstriin …

näited, leib, sai, kartul

Üldiselt kiireid soovitatakse vahetult peale trenni taastumiseks või ka trenni ajal energia taastamiseks, aeglaseid aga muul ajal toiduga.

Omaette teema on glükeemiline indeks:

Toidus leiduvate süsivesikute lõhustamise kiirus ja tekkiva glükoosi kogus organismis on toiduaineti erinev: osa toitude söömine tõstab vere suhkrutaset kiiresti, osa puhul aga püsib madalam tase pikka aega. Sellist protsessi iseloomustab toiduainete glükeemiline indeks: suure glükeemilise indeksiga toit kasvatab vere suhkrusisaldust kiiresti, väikese indeksiga toit aga märksa aeglasemalt ning tase püsib stabiilne. Muul ajal (välja arvatud peale trenni) tuleks iga toidukorra vundamendiks valida just erinev väikese glükeemilise indeksiga toiduaine (keedetud läätsed või lehtköögivili, värsked õunad ja banaanid, tume rukkileib, veega keedetud kaerahelbepuder, magus mais, aga ka pastatooted, odrakruubid ja kaunviljad). Suure glükeemilise indeksiga on näiteks valgest nisujahust tooted, kartulipüree, maisihelbed ja keedetud valge riis. Need sobivad peale trenni. (glükeemilise indeksi tekst http://www.tervispluss.ee/38781)

in reply to: mis on tallinna parim jõusaal? #44462
    thunder
    Member

Tallinnas Planet Sport

+ Treenerid, Masinate ja vabaraskuste valik, puhtus.

– Parkimine, Kohati ülerahvastatud

in reply to: Mis klubides käite? #44461
    thunder
    Member

Peale Planet spordi, kus regulaarselt käin,

olen käinud veel nädalavahetustel Pärnu Tervise Paradiisi jõusaalis. Suht uus ja väike koht, kuid kõik enam vähem vajalik on olemas. Nii, et kellel Pärnu asja siis võib soovitada.

Enne Tervise Paradiidi käisin Pärnus Maispordis, seal tundub, et masinaid pole keegi aastaid hooldanud, enamus logisesid ja kägisesid.

Lisaks olen käinud Status Clubis kaemas, seal on suur pluss ujumine ja üldse mugav interjöör, miinuspoole pealt aga vähe vabaraskusi ja kõrge hind.

Üldse tundub, et konkurents ja pakkumine jõusaalide turul hakkab suurenema seoses uute spordirajatistega, eks see paneb ka vanu saale rohkem pingutama, et mõni mutter aeg-ajalt kinni keerata.

in reply to: Mis klubides käite? #44459
    thunder
    Member

Käisin minagi huvi pärast Reval Sporti kaemas. Riietusruumis otsisin peldikut ja sattusin mingisse ruumi, kus oli sõna otseses mõttes prügimägi. Üldse jättis suht räpase ja väsinud mulje. Vist olen Planet Spordi puhtusega liiga ära harjunud.

Aga eks oluline on trenni teha, mitte viriseda.

in reply to: kehakaalust rohkem #44457
    thunder
    Member

132,5kg. rohkem, kui kehakaal.

Kulturistid on igati kõvad tegijad. Eriti head pikkade seeriate tegemisel.

Usun, et jõutõstjatele teevad ära pikkades seeriates.

Rusikas, palju sa kaalud, kui oma kehakaalust 132,5kg rohkem üles lükkad?

Igati imetlust väärt tulemus tundub olevat.

in reply to: Väljas söömine #44333
    thunder
    Member

saab ikka.

Näiteks ise tellin pizzale rohkem kana või liha ja vähem juustu

in reply to: Mis klubides käite? #43853
    thunder
    Member

to:Nurmsalu

Kuidas Reval Spordiga rahule jääd?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 43 total)