Skip to main content

thunder

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Toetan Eesti Vabariigi valitsust ja peaministrit ! #114100
    thunder
    Member

Teatan ametlikult, et mina Arnold Tokko Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu presidendina toetan Eesti Vabariigi praegust valitsust ja peaministrit.

Tubli.

Mina toetan ka.

thunder
    Member

Ma andsin ka oma hääle neile.

Ma ei tunne tõesti isiklikult kedagi kes Keski valiks.

Ju siis mu suhtlusringkond on väike.

thunder
    Member

http://www.youtube.com/watch?v=1IEP9ZFEIR8&NR

Minu tagasihoidlik soovitusoleks valida neid, kes vähem rikutud:

IRL, SDE, Rohelised

in reply to: Reval-Sport #96432
    thunder
    Member

Mina käisin viimati 3 aastat tagasi ja rohkem ei taha. tõeliselt räpane koht oli.

Tallinna puhtaim koht oli siis Planet Sport. Hetkel käin Arctic Spordis, millel pole ka viga.

in reply to: valgurikas toit mõjub tervisele? #95724
    thunder
    Member

Kui korraga juua üle 3 liitri vett, tekib tõesti ajuturse. Sellepärast tulebki juua vett kogu päeva jooksul, mitte ainult siis, kui janu tekib.

Minul läheb teinekord trennis küll 3 liitrit, aga seda ca 2-3 tunni jooksul.

in reply to: Karm! #77182
    thunder
    Member

Mis te sellisest tüübist arvate? http://www.metacafe.com/watch/84253/bob_sapp/

Tundub nagu paras idioot olevat, nagu ründav gorilla. Mängu ilu küll ei ole seda vaadates.

in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #58540
    thunder
    Member

Arctic Sport ja kesklinn

in reply to: tervislik “ajutoit”?! #51644
    thunder
    Member

kreeka pähkel (on ise ju aju kujuga)

Kuiv. puuviljad – rosinad, aprikoosid jne.

in reply to: Alkohol #47062
    thunder
    Member

Tean inimesi, kes tegelesid regulaarselt spordiga. Siis aga teatud põhjustel jätsid pooleli ja nüüd on saanud tavaks napsutada nädalavahetustel. Tihti tähendab, see seda, et reedel ja laupäeval. Mõnikord alustatakse juba ka neljapäeval.

Seega nädala lõpp trenni tegemiseks ei sobi. Nädala sees aga ei leia nad enam ka väga pointi teha, sest 1- 2 korda nädalas ei anna ka suurt efekti. Aga eks inimesi erinevaid, mõnd venda kohtad regulaarselt nii jõusaalis, kui ka ööklubides.

in reply to: Alkohol #47057
    thunder
    Member

tõesti huvitav tähelepanek. olen ka enda juures sama asja täheldanud viimaselajal . kuidagi ei taha jooma hakata, teades, et järgmine päev on trenni mõttes samahästi kui nullpäev! ja kui mõtled mitu trenni jääb aastas läbude pärast ära, siis oi oi oi ….

võiksin olla juba poole suurem

in reply to: trenni kestus #47052
    thunder
    Member

eks kui küsimuse peale kõigepealt mõnitatakse, ega siis läheb küsimise isu ära küll.

Vahet pole, kui kõva tegija oled, võiks natuke leebemalt suhtuda ka pealtnäha tobedatesse küsimustesse. Kõik ei pruugi su huumorist aru saada.

in reply to: trenni pikkus #46922
    thunder
    Member

5-10 min soendus

jõusaali osa 1,5-2 ha

aeroobne 30-60minutit

kokku seega max 3 ha

tavaliselt 2,5ha

teinekord tuleb ka lühem, kui aeroobne osa ära jääb.

in reply to: infrapunasaunaga 600 kcal umbes 30 minutiga? #45814
    thunder
    Member

Käin regulaarselt Tabasalu ujula infrapunasaunas.

Joon ca 2 liitrit vett enne ja sauna jooksul ära ,siis on väga hea, kui vähem, siis tekib vedeliku puudus.

Päris hea puhastav efekt on, pärast sauna on mõnusalt värske ja hea olla.

Lihastele pidi ka lõdvestavalt mõjuma

in reply to: paluks kõikide arvamusi #45540
    thunder
    Member

Olen käinud Planet spordis viimase poolteist aastat ja üldiselt jään väga rahule.

Võrdluseks olen käinud ka vähemalt 5-6 teises spordiklubis Tallinnas ja midagi nii head kui Planet Sport leidnud ei ole.

Minu arvates Tallinna parim masinate ja vabaraskuste valik, piisavalt õhku, head treenerid, viisakad administraatorid ja puhtuse eest hoolitsetakse väga hästi.

Kui midagi negatiivset otsida, siis oleks see parkimisprobleemid, ja tõesti kohati tipptundidel ülerahvastatus õhtul viie ja seitsme vahel. Ise pole sellega küll hätta jäänud. Teisest küljest annab see rahvahulk ja ka tõusvad hinnad lootust, et klubil tekib ka vahendeid, millega asja veel paremaks edasi arendada.

in reply to: Lihasmass?? #45370
    thunder
    Member

Pead tihemini sööma 5-6 korda päevas, et tekiks ülejääk, millest ehitada.

Vaata ringi siin foorumis ja artiklites toitumisest otsingu all.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)