Thorondor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Thorondor
MemberMiks seda kehamassi nii väga tõsta vaja on ? Et teistele näidata. Ma saan aru et kui oled 2m pikk ja kaalud 60 kilo et siis võiks nagu.
Thorondor
Memberäää ära ise plõksi ääpoint on selles, et iga inimese jaoks ei pruugi see trenn tõesti tihe olla, sest iga inimene on erinev, aga üldiselt on nii, et kui sa teed nädalas ühele lihasele 3 rasket päeva, siis see lihas ei taastu täielikult
ja mis raamatus nii öeldud oli?
Nimi oli vist atleetvõimlemine. Suht vana raamat. Aga atleetvõimlemisega on uba ammu tegeldud. Ega ma ei imesta üldse, et keskelt läbi on inimeste tervis nüüd kehvemaks jäänud ja enam ei jaksata.
Thorondor
Membermehe puhul oli see normaal kaalu arvutamine ju pikkus-100 … seega 180-100 = 80 … alla selle on ju pisike poisike …Või siis võtad pikkuse ruudu meetrites ja korrutad 22ga. See kleenu asi on sinu eelarvamus ainult. Üldiselt on kergem olla parem kui raskem. Ei sure mingisse südame haigusesse 60 selt ära vähemalt.
Thorondor
Memberkust kohast oled sa kuulnud et lihas taastub 48 h …. ???????? see on küll väga võigas üldistus ….enne kui midagi kirjutad siis uuri kas see on õige …
http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…amp;textID=3076
loe ülalpool olev artikkel läbi ja mõtle mida sa kirjutad ….
esiteks on taastumise aeg erinev olenevalt gainer tüübist kui ka trenni intensiivsusest …… see mida sa ütlesid on sama kui et kõik autod millel on neli ratast on punased … või mida iganes …. huhh…
kui oled fast gainer ja teed raske päeva siis on taaastumise aeg kuni 7 päeva
Aga niimoodi on asjatundjad raamatus kirjutanud. Sul mingi plõksimisvajadus või.
Kas ma peaks nüüd virisema nendega, kes kirjutavad, et ei liiga tihe trenn on. Mis siis kas siis iga inimese jaoks on selline trenn kohe liiga tihe või.
Auto näide oli hea. Umbes sama et, kõik millel on neli jalga võib nimetada roheliseks lehmaks.
Igaljuhul, mina teeks üle päeva trenni ja täitsa kenasti taastub ära.
Thorondor
Member2 nädalane jooksmine sulle küll mingit erilist tulemust ei annaAnnab
Thorondor
Memberesiteks, mitte “piitseps”, vaid biitseps. Teiseks:Ma arvan ka, et liiga tihe. Üle päeva teha samu lihaseid 3 korda nädalas on liig mis liig. Jaota kava näiteks 4-ks. Ei pea 6 korda nädalas treenima. Kui kangesti 6 korda nädalas tahad, siis võid ju sellise jaotuse ka võtta, kus samu lihaseid üle päeva tegema ei pea.
Aga üle päeva just ongi vaja teha. Lihased taastuvad 48 tundi.
Thorondor
MemberNorm oleks pigem 80-90 selle pikkuse juures
“> aga jah.. üldiselt kui tahad kaalus juurde siis söö kõike igal ajal nii tihti kui võimalikTegelikult on 180 cm kohta 70 kg täiest normaalne ja tervislik kehakaal.
-
AutorPostitused