Thomas21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Thomas21
MemberVõi siis proovi elektroonilist sigaretti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Noo selle kohta ei oska kohe midagi kosta:D:D:D
Thomas21
MemberKui see nii mõttetu tegevus on, siis kuidas ei suuda Sa sellest lahti saada?Hakka siis selle asemel näiteks seebimulle (mänguasja poest saad mullitaja osta) puhuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millisest lausest sa välja lugesid, et suitsetan.
Mullitamine on kindlasti lõbusam tegu kui suitsetamine, nii et pead rohkem pingutama ja midagi mõttetumat välja pakkuma.
Thomas21
MemberVot ei mõista, kuidas inimene ei suuda suitsu maha jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . 5 aastat tagasi olin ise suht hull korsten- pakk päevas tuli ära ja võin öelda, et oli päris kõva sõltuvus. Kui ikka miskipärast pool päeva suitsu teha ei saanud, siis olin pisike kuri närvipundar valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga ühel hetkel sain aru, et tahan maha jätta, maksku mis maksab. Polnud hullu midagi, kaks nädalat oli muidugi suur isu peal, aga sain ilusti hakkama- ostsin hunniku nätsu ja lutsukaid- kui suitsunälg väga hulluks läheb, siis nendest suur abi. Mingeid spets plaastreid või nätse ma ei kasutanud. Mida aeg edasi- seda kergem oli- kuu aja pärast juba avastasin, et õhk palju värskem ja maitsed teravamad, võhma rohkem jne… Kui ikka tõesti tahtmine on, siis pole siin midagi ülemõistuse rasket, natuke kannatust ja iseloomu ainult vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suitsetamine on minu jaoks kõige mõttetum tegevus maailmas. Tubli tegu, et lahti said.
Milline on suitsetamisest veel mõttetum tegevus, kes teab andke märku:)?
Thomas21
MemberPeale seda, kui hakkasin rohkem treenima, õigemini toituma, rohkem vett tarbima, hakkasin ka rohkem higistama.
Ühesõnaga, mida parem vorm, seda rohkem higi.
Lugedes kommentaare, tundub et kõigil individuaalne!
Thomas21
MemberSelliselt tegutsedes on see sama nagu panna laibale juhtmed külge ja lülitada taha kõrgepinge. Pisut aega sipleb aga siis on ka kärsakas missugune. Sama võib (ei pruugi) juhtuda noore harjutaja südamega mis enamsti suhteliselt nõrguke.Labida väljendi eest 12p. Olen pikemat aega joonud pea iga päev red bulli ning siiani elan. Ennem trenni muidugi ei soovita, kuna alguses on ergutav, pärast oled jällegi topelt töss.
Thomas21
MemberIga hommikune taks väike Red Bull alla:D
Testin kaua süda vastu peab.
Kui ära suren siis helistan ja ütlen, et ei tohi teha!
Thomas21
MemberLiba teema või mitte, tekitab asjaliku arutelu. On isegi oht et mõni saab targemaks kogemata.
Thomas21
MemberOeh, kus inimestel on ikka probleemid. Ise söön mõnuga:P
Hommikul mitu muna ja kodujuustu+salat.
10, 11 ajal tavaliselt pähkleid või närin porgandit.
Lõunal söön väljas prae või pasta, salatiga.
enne trenni tavaliselt mingeid süsivesikuid, makarone vms. vahel ka kohupiima.
Peale trenni Yatesi valgu shake.
Kodus õhtul kerge ports kanaliha.
Treenin 4-5 korda nädalas, peamiselt korvpall ning 2x jõusaal ning tunnen ennast suurepäraselt.
Soovitus, söö mitmeid kordi ja vähe korraga nii hoiad oma ainevahetuse töös ning pöletad kenasti kaalu.
Märksõna on MÕÕDUKUS kõikide tegevuste juures, telli endale kava ning kui kõht on täis aga tahad juurde võtta, siis mine hoopis välja jalutama või tuulelohet lennutama:D
Ära taha alla võtta kohe ja kiiresti vaid proovi kaalu langetada aeglaselt ja vähe korraga.
NB! Ma pole mingi asjatundja, kui teiste soovitusel enda peal sellised mõtted testitud ja tulemus on 1,5 aasta peale 10kg kadunud 103k´g (pikkus 191cm) pealt 93-94kg peal,e natuke veel ja jõuan juba kiiresti joosta:D
Thomas21
MemberCoral Club , hind 800, ujula, saunad olen rahul. Tähtsaim asi, et jõusaalis on ruumi ja võimalusi.
Thomas21
MemberKindlasti mõjub kange alko treeningule halvasti. Ma ei ole kunagi nautinud treeningut, mis järgneb mõnele peole, kus sai napsitatud.
104 aastane Kalju Plutus ( tõenäoliselt kõige tervem üle 100 aastane) ütles, et suitsust hoia eemale aga mõõdukas kogus napsu on kasulik. Lisan veel, et mees oli pool elu karsklane aga arstid käskisid kerge konjaki teha aegajalt.
Liigjoomine ja täiskarsklus mõlemad pidid tervisele kehvasti mõjuma:D
Naudinõlut@õhtuti.ee
Thomas21
MemberEi meeldi:
1.) Plätudega treenijad.
2.) Inimesed, kes pärast treeningut liiga kaua mullivanni kinni hoiavad.
3.) Remont jõusaalis.
4.) Kangi alla jääda on ka nõme:D (ammu pole jäänud, üksi treenides jätan selle kõige kõige viimase korra tegemata)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thomas21
MemberSidur on hea nimi:D
Lohutuseks võin öelda, et mida aasta edasi seda raskemaks läheb. Ega siis õlle isu kuhugi kao:D
Thomas21
MemberVanus? (a.) Sugu? (M või N) 27, M
2. Milline eluviis? (istuv, liikuv, füüsiline, raske füüsiline) Istuv+ 4 korvpalli treeningut+ 1-2 jõusaali treeningut
3. Pikalt tavaliselt magad? (… tundi) 6-7
4. Oled selle tundide arvuga rahul? (Jah,Ei) Ei
5. Kaua sooviksid magada? (…tundi) 8-9
6. Ümbritsev kodukeskkond? (Linnaline, maakodu) Linnaline
7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? (nimetage helid vm. tegurid) Naabrimehe puurimine:D
8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? (toatemperatuur vm.) Mõnusalt jahe tuba, lahtine aken e. värske õhk.
9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? (mure, liigne mõtlemine, tüli, pinge vm.) Elustiil, hilja magama, kuid hommikul peab vara tööle minema:D10. Milline oled unisena? (ärrituv, tujukas, tõsine vm.) Natukene kõike sulgudes nimetatud.
11. Milles töövõime langust unisena täheldad? (jõus, keskendumises, suhtlemises vm.) Keskendumises.
12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? Parim abi on elustiili muutus, elurütmi kohendamine. Hetkel kasvatan ennast varem magama heitmise küsimuses, tunni juba olen võitnud:D
Thomas21
MemberTere,
Vabandan vigase lause pärast.
Eesmärk ei ole kelkida, lihtsalt ebanormaalselt palju raha kulub toidule, sel kuul 6000 raha. Tahan öelda, et tervislik toitumine on väga kallis ning lihtsalt on huvitav teada, kui palju kulub raha tõsistel tegijatel.
Parimat tervist,
Martin
Thomas21
MemberVäga tänan vägivaldur
-
AutorPostitused