Thomas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Thomas
MemberMa söön “Vormileiba”, hea rasvane maitse..
Koostis: joogivesi, rukkilihtjahu, nisujahu, rukkikroovjahu, suhkur, rukkilinnasejahu, kartulihelbed, keedusool (1,1%), siirup, pärm
100g toiteväärtus : Toiduenergia 907 kJ/217 kcal, valgud 7,8g, süsivesikud 43,8g, kiudaineid 7,7g, rasvad 1,2g
Thomas
MemberJah, ma arvan et siiski võiksid Air Alerti edasi teha, kuid mõned harjutuse ära vahetada nende vastu, mida eelnev kirjutaja siin kirjutas. Jalg peaks siis piisavalt koormust saama küll, et jalga eraldi pole vaja teha jõusaalis.
Thomas
Member3. on Gunther??
Thomas
MemberJah, ma oskan ise ka lugeda, aitäh. Mul oli valesti meelde jäänud lihtsalt, kuidas mingi vana kergejõustiku treener õpetas kunagi ammustel aegadel…
Thomas
MemberMul on umbes sama olukord, mis rainisk’il
“> . Alati saab kõhu täis ja nii, kuigi vahel murdun ka puhvetis müüdavate pitsalõikude söömahüüetele
Thomas
MemberMilliseid harjutusi sa kõhulihastele teed?.
plokil, maas, kaldega, jalad kõrgemal, sirgete jalgade/põlvede tõsted rööbaspuul jne
a muidu ma teengi niimoodi, et selga ma kunagi maha ei lase harjutuse sooritamisel, vaid kui näiteks kaldega pingil teen, siis umbes poolele maale ja ikka väsib ära selg. Eks ma hakkan kõhupressi siis tegema..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a ja selline küsimus on veel, et kuidas mõjub selline tegevus lihastele, et kui ma teen seeriaid, nii et iga seeria on erinevalt tehtud (nt. kõhulihase tegemisel, teen 1*max kere tõsted vertikaal pingil, 1*max plokil, 1*max kõhupressi, 1*max jalatõsted rööbaspuul). Kas seda on mõtet üldse teha? või teha siiski pigem ühte harjutust 4*max?
Thomas
MemberKannale ikka??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thomas
Member“umm, kas kõikidel eestlastel kasvab jalg õlast välja nagu lätlastel on kuus varvast?”
Thomas
Memberkõigile teeb ikka
Thomas
MemberJap, ma käin ka revalis, väga rahul olen
Thomas
Member2*4kg, 2*6kg, 2*8kg, 2*12kg ja 1*20kg. Kui jõusaalis ei käinud veel, siis tegin ainult biitsepsit nendega, kuna ei viitsinud iga kord toole liigutama hakata, et saaks rinda jms. teha
Thomas
Memberja miks seal kolm lahtrit kõigis on??
Thomas
Memberkeegi võiks tõlkida, mis need tähendavad seal. Päris kõikidet ma küll aru ei saanud
Thomas
MemberFat burner on parema maitsega
Thomas
Membertuharalihas ikka jah. Muidugi ka natuke kõhulihast.
-
AutorPostitused