Thomas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Thomas
Member13 õiget vastust enne hääletse kinnipanekut..
Thomas
MemberNonii, Soome võitiski..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thomas
Memberpaluks mulle 1 sheiker nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Thomas
MemberSoome, kuid võibolla ka Horvaatia
Thomas
Membermul tekivad gaasid jogurti söömiseks, küll aga muude piimatoodete omadest mitte. Kas see tähendab, et ma ei tohiks siis jogurtit süüa??
MemberGoth – selline MISIGANES oskusetrenn on minu meelest treeneri laiskus ja raisatud aeg.Kui keskmine inimene käib trennis 3x nädalas ja pool sellest ajast teeb veel üldfüüsilist siis kicki ei õpi ta küll eriti. Üldfüüsiline peab olema spetsiifilistes trennides kas lisatreeningute või iseseisva trenni näol.
Hmm, minu trennis on 2 poissi, kes on Euroopa esikolmikus oma kategoorias (mõlemad erinevas) ning just selline näeb nende tavaline trenn välja.. Võib öelda jah, et mis siis kui nad hakkaks sinu öeldu moodi tegema, et siis oleksid mingi kindlad esimesed vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kellegil jäi vist suure jõusaali tuhina sees koolis käimata??
Membermul TÄPSELt sama asi. arvatavasti tuleb siis ikkagi. vasakut natuke järgi eraldi treenida, ei tea
Thomas
Membermass ikka, praegu pole veel midagi, mida reljeefitada saaks ^
Thomas
MemberImelik tõesti.. Mu klassivennal näiteks on suuremad lihased üldpildis, kui sellel 14a posil, kes 120-140kg surus vist rinnalt. Aga mu klassivend surub vast 60kg max.
Thomas
MemberNo, kuidas seis on? Millal pilte on oodata?
Thomas
MemberSeega, kui lõhkeb on surm soolas? Aga kui olen korduvalt seda valu tundnud pimesoolas, peaksin kiiremas korras selle eemaldama laskma enda kõhust?
Thomas
Memberaga mis siis juhtub kui pimesool lõhkeb??
Thomas
MemberSee, kuidas ta oma verd lihasest välja süstis ei olnud kõige meeldivam vaadata, tal tekkis mingi suur lohutaoline moodustis käele. ok minult saab ta ka suure respecti igatahes, et ta kuidagi moodi üldse selliste kätega elada suudab
Thomas
MemberPimesool valutab muidugi ja päris jubedalt, kuid üx tähtis teadmine, kes seda veel ei tea. Kui pimesoole valu äkitselt ära kaob, on see kindlalt lõhkenud ja siis peab väga kiirelt tegutsema!!! Sest siis on asi tundide küsimustes.mul on mitu korda ära kadunud ja uuestu tulnud. Täpselt sama asi oli, mida oldman kirjeldas. aga näe tunde on paljusi möödunud.
-
AutorPostitused