Thomas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Thomas
Memberirw @ suits
Thomas
MemberTegelikult on 180 cm kohta 70 kg täiest normaalne ja tervislik kehakaal.hm hm
“> ma olen 183cm ja kaalun 79 (15a).. ja ma olen ikka väga peenike.. et rahuldav välja näha peaksin vähemalt 10-20 kilo juurde võtma..Thomas
Memberma olen kuulnud, et suurte raskustega kükke tehes võib pimesool lõhkeda.. kuigi see võib igal ajal, kui on põletikune..
“>Thomas
Memberbudopunkt kindlasti.. aga ka kaubamajas.. spordimaailmas on olemas Pea,jala,käe- kaitsmed.. ja kaa… igast Taekwondo Gi’d ja värgid..
august 27, 2006 at 5:13 p.l. in reply to: 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutrition ABI #89692Thomas
Memberoleneb ikka.. piimaga näiteks läheb ka see vahtu.. kui 350ml panna 700ml sheikerisse siis teine pool on vahus täielikult.. cream cookie on ka väga hea
Thomas
MemberNorm oleks pigem 80-90 selle pikkuse juures
“> aga jah.. üldiselt kui tahad kaalus juurde siis söö kõike igal ajal nii tihti kui võimalikThomas
Memberhea hea
Thomas
Memberma tean samuti ühte, kellel on suur biitseps aga ülejäänd lihaseid, kaasaarvatud triitseps pole ollagi. aint luu ja nahk mujalt.. jube jube .. kunagi mõtlesin postitada selle pildi ka aga siis pold selle jaoks eraldi teemat ning ei viitsind uut ka teha. praegu ei tea enam kuhu pilt kadunud on
Thomas
Membermul ka.. aint seljas
Thomas
Membermul sama asi täpselt. arvatavasti on alaselg kõhulihaste arengust nii palju maha jäänd siis.. Mulle soovitati teha kõhupressi muude harjutuste asemel .. alguses oli tunda et kõht saab vatti aga viimasel ajal on ka selle harjutusega selg enne väsima hakanud..
Thomas
Memberbiits, triits, õlg, isegi rinda saab mingit moodi vist teha… kõhtu ja selga ka
Thomas
MemberxD Family guy on väga kõva
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thomas
Memberum kes keelab?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thomas
MemberKalmuse (politsei) kroonika?
Thomas
Memberja ütle siis meile ka see nõks palun

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused