Thomas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Thomas
Membermul on 2.27 kreemiküpsise oma, võin öelda, et kui oled pool sellest ära kasutanud, ei taha sa elusees kreemi-küpsise valgujooki juua
veebruar 23, 2007 at 12:30 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107474Thomas
Membergo laar! müüb uuesti raudtee maha meil..
Thomas
MemberÕllesummeril on iga nurga peal sellised, suht mõttetud igapäevaseks kasutamiseks. Need on löögi massi mõõtmiseks, kuid selle tulemus sõltub nii paljudest eri asjadest, et seda ei saa tõsiselt võtta. ( see on vaid minu arvamus )
Thomas
MemberVähk: No pagan, väiksevõitu veel, Ivo näita enda oma siia!
Ivo: Ei näita :'(
Thomas
Memberminult varastati digikas ära kunagi
Thomas
Memberpole vaja enam nii palju aeroobset teha, kui enne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui soov on ilusad musklid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thomas
Memberkui ma algul jõusaali läksin surusin ka 60kg.. kahe kuu pärast surusin 65
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegin algajate kava 5 päeva nädalas ja siiamaani ei tea mis viga oli..Thomas
MemberKas need rinnaltsurumise numbrid ~40kg on see kui paljuga te seeriaid teete?Seda oleks võid ise ka lugeda aga need on “rekordid” x3 ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Thomas
Membernu-metal põhiliselt.. vahest läheb ka beyonce & co
detsember 2, 2006 at 10:00 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #97024Thomas
Memberlihaste arvelt pole mõtet ja eriti võtta
Thomas
MemberMarek Kalmus 9. koht ja Ott Kiivikas 16. koht
november 9, 2006 at 4:46 p.l. in reply to: Kiire küsimus kaalust allavõtmise kohta ( et õigesse kaalu saada) #94579Thomas
MemberPraeguseks on siis kaal langenud 80.1 peale. Joonud olen selle 24h sees kuskil 5l ning ära söönud pitsa ja prae ning ka paar kohukest. Trenni ei ole ka vahepeal teinud.. Homme läheb siis higivalamiseks, kuna alati ei saa ka kodus olevat kaalu usaldada.
Aitäh kõigile nõuannete eest ja kahju, et ma varem ei saanud neid lugeda kui alles praegu
??:”> (teinekord teab)Thomas
MemberNeljapäeval, 26.10.06 sõidab eesti kulturistide koondis Tšehhi, maailma meistrivõistlustele meeste kulturismis.koondis:
1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg.
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm
3. Kaido Voogla kk – 178cm
4. Marek Morozov kk – 178cm
5. Indrek Viska kk +178cm
Ennustage, millised kohad Eesti kulturistid saavad.
Täpselt(+_ 3kohta) vastanutele T – särgid, väga täpselt ( ilma eksimata ) vastanutele Innar Mardo Memoriaali VIP pääsmed.
Ära palun tuua kõikide võistlejate oletatavad tulemused.
NB! Tuletan meelde , et kui võistleja ei pääse 15 parema hulka siis temal kohapaigutust ei tule, selle asmel tuleb panna kohanumbriks 16.
Arvesse lähevad kõik vastused mis on postitatud hiljemalt 28.10.06
Head ennustamist !
Ott Kiivikas – 4. koht
Valju Jaagomägi – 16. koht
Kaido Voogla – 9. koht
Marek Morozov – 13. koht
Indrek Viska – 16. koht
Thomas
MemberKuidas löögikiirust treenid?
Thomas
MemberSoovitan 100% Whey Gold Standardit.ma ka
AutorPostitused