Thomas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Thomas
MemberKristi räägib nagu ta oleks esimesest voorust karmide sõnade saatel välja saadetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealegi, nii lihtlabane mahategemine viitab kadedusele (ei vaja vastust ala, et ei ole millegi peale kade olla, ise olen mitu korda ägedam tots balblablabla)
Thomas
Memberminagi algusest peale südames Kristiinale siili kurku soovinud.
Thomas
MemberMitte tekitada arusaamatust… vaid tekitada tunde, et Fitness.ee koosneb kambast kirjaoskamatutest.Äärmisel juhul oleks võimalikud variandid (kui kindlasti seda lauset soovida): The way to win, A way for winning, A way towards victory… vms. Aga no, olgem ausad, üsna kohmakad on nad sel kujul ju kõik?!
Olles veidi süvendatult õppinud inglise keelt ja selle ajalugu, kultuuri, seaduspärasusi (ja ka slänge
Thomas
MemberKui palju õpid, tulevad head hinded!
Thomas
MemberTüdinud nõelaaukudest kätel ja teistestki kõrvalmõjudest? FAST.
Thomas
MemberKellaaeg/kuupäev plz
Thomas
Memberlase kirurgil eemalda?
Thomas
Memberhttp://www.rate.ee/show.php?id=11161724 – näe, siin ka üks pähkel. Jube kole pähkel pealekauba..
Thomas
Member66 on täielik naljamees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seevastu 77 tundus väga kõva.. arvestades, et vanust tundus ka omajagu olevat..Thomas
Member“Jama”, miks ta seljale pole viitsinud trenni teha?
Thomas
MemberThomas
MemberKuigi mu olen fantaasia -ja ulmekirjanduse fänn, siis ma nendest autoritest pole küll midagi erilist kuulnud. Võib-olla selliseid teoseid ei jagata väiksemates raamatukogudes.No need 3 autorit, kes seal keskel olid.. George Martin vms. alates, nende teoseid ei ole eesti keeles avaldatud veel, kuid välismaal pidid väga populaarsed autorid olema.. õde on nende inglisekeelseid teoseid lugenud. Siiamaani on 60 inimest vastanud ja vaid 1 on pannud George Martini küsimusele jah vastuse.
Thomas
MemberAsjalik ja muljetavaldav postitus. Avaldan kiitust
Thomas
MemberSa ei näe küsimusi? Kõik teised millegipärast näevad..
Thomas
Member60m 7 sekundiga võib väga vabalt olla. Mul on tuttavaid, kes on 16-aastased ja jooksevad ka 7.2 – 7.5u. ja nad ei tegele jooksmisega.. ise jooksen ka u – 7,5.
AutorPostitused