Thomas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Thomas
MemberVanus : 15
Kaal : 74kg
Pikkus : 184cm
Peopesad väljapoole : 10-12 umbes
no endamus mu endistestmeeskonna kaaslastest kossu laagris tõmbasid ka ikka enamvähem samapalju (ilma nõksuta)
Thomas
Member40-45 on plokil kui lugesite, hantlitega on ju 12-14kg.

Thomas
Memberoijah
ei jõua vist poole tunniga sinna, kuigi pidin niikuinii varsti tulemaThomas
Membermul on ka selline huvitav asi, et kuskil9-10 aastaset tuli spagaat enamvähem ära küll, vb -5cm jäi puudu aga nüüd ei tule üldse. Nüüd jääb kuskil poole meetri peale asi kinni, kuigi 6-ndast eluaastat kuni preaguseni (nüüd olen 15) olen ühtlaselt ikka trennides spagaati teinud ja muid venitusharjutusi enne ja pärast trenni aga lihtsalt on niimoodi läinud. Äkki keegi oskab öelda, mis selle põhjuseks võib olla? Hiljuti otsustasin, et peab ikka spagaadi ära tegema lähima poole aasta jooksul ning iga õhtu harjutan nüüd põhjalikumalt lisaks trennis tegemisele
Thomas
Membersellega seoses küsiks kas keegi 1 aprill lätis ka võistlemas käis? Eesti nimesi oli kuulda küll teiste hulgas.
Thomas
Memberräige selg on tal küll
Thomas
Memberhmm , kas see peab olema juhtunud jõusaalis ?! Vist mitteOk oli 5-das klassis kui hüppasin lõuatõmbe kangipeale ( olin lühike ja ei hüpanud välja korralikult ) ja tulin suht suure hooga ning kui näpud kangi peale sain oli hoog nii suur et ei jõudnud kangist kinni hoida ja kukkusin selg ees alla , õnneks maandusin käe peale ja käeluu läks raksti randme osast pooleks .
Pole küll midagi suurt ,aga midagi ikka
Thomas
Memberaga jah. lai lõug ja kandiline lõug on eriasjad ikka jah.
Thomas
Membervaadake ta säärelihast ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõhkerThomas
MemberMul on ka soov tulla sinna trenni, ma juba alguses vaatasin aga enne lihtsalt polnud aega tulla. Nüüd jätsin korvpalli maha ja see oleks vist järgmine variant. Pärast kevadvaheaega arvatavasti tulen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis just saan 15eseks kaThomas
Memberkurupt, kust kohasT?~?!!?
Thomas
Memberhüppevõimele on isegi mul mingi algeline kodulehe variant tehtud red alerdi programmiga http://www.hot.ee/thomaskoss
Thomas
Memberhmm mul OLID nädal aega tagasi kõik linnugrpi sümptomid
??:”>Thomas
Member6 ebatavalist, mingi kohupiima kreemiga olid osad, mõned olid mooside ja ?okolaadiga
Thomas
Memberja mida need omakorda tähendavad
??:”>AutorPostitused