Thomas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 26, 2012 at 6:56 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #96960
Thomas
MemberThomas
MemberÄrge toitke trolli. Zyzzi teoreem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?aga Frank Yang (asiaat) vastab küsimustele siin teemas (nt. alates #616): http://forum.bodybui…3365373&page=21
see ka: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=144625521
Thomas
MemberThomas
MemberOled sa vahepeal seadustanud, et käsitsi joonistatud piltidele ei tohi arvutis redigeerimist teostada?
Thomas
MemberKüsige lisa kui huvi on, eks praegu olen veel tulemuste suhtes ettevaatlik:)
Ehk jagad oma praegust menüüd? Kasvõi umbkaudselt.
Thomas
MemberTõstatan vana teema, aga tahaks küsida, kas keegi teab midagi öelda “Grossi” pelmeenida kohta? Kirjas, et 27g süsivesikuid, 6g rasva, 9g valku, 50% lihamass ja 350g maksab 50 eurosenti, mis on võrreldes teiste konkurentidega üsna odav.
august 19, 2010 at 2:02 p.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273731Thomas
MemberAder
Thomas
Membernüüd? on olnud või tulemas ikka veel?
Thomas
Memberkofeiini tuleb piirata kreatiinitsükli jooksul, mitte üle 300mg päevaskiire otsing annab vastuseks, et keskmine tass rohelist teed sisaldab 23mg kofeiini, seega pmst. pole piiranguid vist? (see 300mg ilmselgelt on, aga kes ikka nii palju teed joob, right?)
Thomas
MemberNimelt olen teadlik, et kreatiini mõju seisneb lihasrakkude täitmises veega. Rohelise tee (sisalduva kofeiini) effekt seisneb aga selles, et ta on diureetikum ja viib kehast vett välja. Küsimus seisnebki selles, et kas siis pole mõtet neid kahte korraga tarbida või ei mõjuta need kaks teineteise omadusi niivõrd palju, et peaks vältima koostarbimist.
Thomas
MemberMa teen rohkem oda trenni, 800g oda lennutan 45-47 m!ei tahaks küll kiidelda, aga 15selt ma viskasin sama palju, rohkemgi, kuigi oda olin vaid mõned korrad elus varem kätte võtnud (kehalise tundides 2x aastas umb.)
e: aastatega paremaks pole ta siiani läinud samas.
Thomas
Memberüks suht hea linkmenüüs on kirjas, et võtab fiber supplement mitu korda päevas? pmst. see on kiudaine lisand? kus see saadaval peaks olema?
Thomas
Membernii, nüüd tuleb küsimus. põhinedes http://site.matthewsfriends.org/index.php?…tting-started-2 lingile, on toodud ära toiduained, mida tuleks tarvitada.
koostasin menüü:
Hommik: kolme munaga omlett, hapukoort, 400ml piimaga kakaod.
Teine eine: Tuunikala õlis, kurgi-tomati salat hapukoorega, vesi
Kolmas eine: Kanafilee majoneesiga, võib-olla määrin siis võiga samuti (millist võid siin kasutada?)
Neljas eine: omlett jälle, vesi, pähklivõid paar lusikat.
Viies eine: kodujuust, tuunikala, vesi
mainin ära ka, et dieedi vältel tarbin ka omega-3 rasvu, vitamiinitablette, rohelist teed ja väga kaua ei tahaks hoida menüüd sellisena, kuni kuu aega ehk?
kas on tulemusi (rasva % langemist) oodata või olen totaalselt valesti aru saanud millestki?
-
AutorPostitused