Thom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Thom
MemberTere! Sooviks ka surumis kava, et maksimumi suurendada.
Saalis käin 3 korda nädalas.
Ette tänades, Thom!
Thom
MemberHindasi kui palju! http://shop.fitness.ee/
Thom
MemberMina vaatan kindlasti, kindlasti tahan nähe palju lõpuks surutakse..
A mis te arvate, palju võitja surub?
Thom
Membersuitsetan.
Õigustusi ei ole:D
detsember 9, 2006 at 6:31 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97762Thom
Member3xnädalas. ~ 5 tundi
Thom
MemberHuvitav kuidas selline toru nõrkade küprok seinte vahel vastu peab?
Thom
MemberOleks pidanud mainima et hinnapiir jääb kuni 1500.- juurde, ja mingeid tühiseid parankasid pole ka vaja, samuti pole ka kangi vaja.Pealegi….Kaubamaja ? Kaubamaja 4 korrus, mida ma sellest arvama peaksin ?
@gmaster mõtled tallinna keskturu vastas ?
see kaubamaja 4 korrus oli rohkem selline äärmuslik näide, et kust ka pinki osta saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thom
MemberSa ju ei tulnud akna juurest ära selg ees, pöörasid ikka ringi.Seda küll jah. Valu põhjus nüüd teada.
Täna tegin sinepiplaastrit, ohh seda mõnu!
Thom
MemberKõige sagedasem põhjus – higise nahaga minek tuule kätte või lahtise akna läheduses seismine treeningsaalis.Olin küll higise nahaga akna all, aga ainult näoga. Aga valu seljas ju. Aga tuul võis selja taha ak ulatuda loomulikult.
Thom
MemberKaubamaja 4 korrus. Pink koos kangiga ja mingid tühised parankad – 9999.-
Thom
MemberVot seda millest närvipõletik tekib, seda ma tõesti ei tea.
Alguses, suures enesekindluses arvasin, et olen mingit lihast rebestanud vms.. aga selle variandi välistas arst kiiresti.
Thom
MemberSelga treenin, et selles ei saa asi kindlasti olla.
Ega see et ma 1.5 kuud ainult saalis käinud ei tähenda, et ma asjadest ei teaks eks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thom
MemberKäisin täna arsti juures, öeldi, et närvilõpmete põletik, ehk siis radikuliit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega vorm, kui nädal aega ei tee, palju ei lange? Just alustasin ühe surumis kavaga, see nüüd vaja pooleli jätta.
Thom
Memberselge pilt. teen seda.
Thom
MemberTrenni pooleli jätta ma küll ei tahaks, kohe üldse mitte.
Äkki nädal pausi ja siis kergemini edasi?
Soojendusega enne ja peale trenni on mul halvasti, väga ei viitsi nagu. Kui tihedalt käia siis ei ole ka järgmine päev lihased valusad.
-
AutorPostitused