Tere. Mul selline mure. Ma terve elu olen võidelnud oma kintsudega nüüd jõudsin järeldusele, et ükski dieet mind ei päästa otsustasin siis trenni minna. Tegin ka keha analüüsi mille kohaselt ma alakaalus üldsegi ja mu keha rasvaprotsent on alla igasugust arvestust. Ülemist keha poolt vaadates see suht nii ongi, aga jalad ikka nagu broileril. Nüüd trenniga ma olen saanud nii kaugele, et seal midagi ei lotenda enam, aga sentimeetreid tuli juurde mitte ei läind vähemaks. Nüüd ma siis trimmis broiler, aga tahaks ikkagi ilusaid saledaid jalgu. Enamus mu trennist on cardio, jõudu teen ka, aga suhteliselt väikse kaaluga ja pikkade seeriatega(ja mitte ainult jalgadele) Söön ma põhiliselt kõikvõimalikke juurikaid, kanafileed,paar korda nädalas kala, juustu, mune. seeni ja pähkleid. Süsivesikuid nii palju kui maltsas leidub, mingit saia ega suhkrid kuskilt ei paista. Ja seda kõike alla päevast vajadust tegelikult. Kas ma teen midagi valesti või mida ma üldse tegema peaks, et need sentimeetrid kintsude pealt kaduma hakkaksid?