TheRock
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TheRock
MemberKalmus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TheRock
Member“kui lased inimest kellel relva pole siis jääd ise süüdi … kui annad nuga kellegile kellel pole külmrelva ega tulirelva jääd ka ise süüdi .. samamoodi ei tohi kurikat kasutada ….. seega eestis on asi suht paha …. rusikaid võib ka ainult niipalju kasutada et teine pikali oleks ja siis peab teda hoidma nii kuni politseid tuleb …….. seega enesekaitse eesti on suht keeruline asi ….”
“see ka rumal jutt… ei ole see midagi nii must-valge. Seni kuni tegu on hädakaitsega nii reaalses mõttes kui juriidilisest aspektist võib nii kurikat kasutada kui ka relvast lasta või isegi nuga anda.”
Hmm, mitte päris tegelikult. Nii naeruväärne kui see ka pole peab see mingil määral isegi paika… mitte küll sõna-sõnalt kuid, jah.
Kõnnid tänaval ringi märkad inimest kes sulle aastaid närvidele on käinud ning lased ta maha… politseile ütled, et tuli kallale ning sina kaitsesid ennast ehk siis enesekaitse. Vot see oleks must JA valge.
TheRock
MemberMa kahtlen, et sa neid patju kuskilt eraldi osta saad aga mine sa tea. Samast kohast kust selle toote soetasid pole proovinud infi saada?
TheRock
Membersamas võib ju teha neid treeninguid samade kulturistidega, aga mingeid muid lihasgruppe.Vägagi väärt idee, igati nõus. Tahaks näha kuidas Ott jalgu näiteks teeb ja sama ka Marekilt. Neid mehi tahaks küll rohkem näha, lihtsalt erinevaid lihasgruppe tegemas.
Ning äärmiselt meeldiv oleks jah näha Leesmanni, Otsust, Anstonit ja teisi Tegijaid!
TheRock
MemberVõiks ju väikeseid kihlvedusid sõlmima hakata, et kas mõjub või mitte. Ma olen ise ka suht sellise negatiivse pilguga seda tobedad reklaami vaadanud ja mõelnud… ei tea kas sellest kasvõi mingisugust “kasu” on.
Las Kaysu paneb oma pildi enne ja pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See gmaster`i idee pole ka paha samas

Edit: Teadupoolest sellised asjad ei mõju.
TheRock
MemberKui päris aus olla siis treening ei üllatanud eriti, küll aga söögipool. Alguses jäi imestusest suu lahti, et paganama pihta miks mees nii vähe sööb aga siis vaatasin veelkord üle ja avastasin mis mul kahesilmavahele jäi.
Ei tore mees ja korralik seljatreening:) Marek presidendiks!
TheRock
MemberPRANTSUSMAA
“>Ma loodan igatahes.
TheRock
MemberSamas kui jalga ei pinguta ning seda “pahtlit” peal pole mis lihaseid esile tooks, näevad jalad hoopis teistmoodi ka välja.
Korralikud jalad ning ilus, kuiv keha.
TheRock
MemberTeemat kritiseerimatta… lihtsalt vastan küsimusele, hetero olen.
Kas ma võitsin nüüd midagi?

TheRock
MemberPalju palju õnne
TheRock
MemberKas Dextro süsivesikupulbril pole mingit maitset?On.
Selline, magus maitse. Kui sa pead silmas FASTi oma. Seda tarbin koos kreatiiniga siis pidi jutujärgi 50% paremini mõjuma:)
TheRock
MemberJa supp on kasulik seede elundkonnale.
TheRock
MemberMind lausa jubedalt häirib kuidas sellist viga tehakse nagu seda on Bullet of my valentine? Mida kuradit eksole… SLsitaleht kribas samamoodi.
Aga tegelikult on siiski Bullet FOR my Valentine.
Ning jah seal on vahe, eksole. Muidu ise Metallical ei käinud… kahju mõneti aga mis seal ikka. Oleks tahtnud ka Bullet FOR my Valentine`t näha äärmiselt head mussi tegev bänd.
Kuuldavasti lasti seal terve MOP plaat ära Metallica poolt, see võis kindlasti raju olla
TheRock
MemberBrasiilia vist võidab jah. Ise olen aga Inglismaa poolt!
Nad ju kõigest kaks korda MM`i võitnud ja needki aastaid kui palju tagasi.
Hetkel siis.
1.Brasiilia
2.Saksamaa
3.Argentiina
4.Inglismaa
5.Portugal
PS! Esimeseks samas pakuksin siiski enda lemmiku, Inglismaa…. go Rooney go Rooney!!!
AutorPostitused