theONE1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
theONE1
Memberma ei teadnuki et seal saab jõudu teha, kätekaid tantsuplatsil?
“>theONE1
Membersrry aga miks need veresooned nii olulised sul on, et need näha oleks?
theONE1
Memberotsi netis, siin on neid päris palju! Kavadest harjutusteni!
theONE1
Memberminuarust on siin foorumis sellest juttu olnud, proovi otsingut. Aga see kava mis sulle pakutakse ei pruugi sulle mõjuda, aga katsetada võid ikka!
theONE1
Memberloomulikult kui sa kugistad veel ikka peale, kuigi juba magu täis, siis on oksendamine loomulik või kuidas asi täpsemalt on?
theONE1
Membersa tahad selle eest veel palka saad???
theONE1
MemberJust, kaela treenimisel olen ma näinud ikka, selliseid variant, et imestusega ja suure kartusega vaatan, et kas peale sellist treeningut mees võimeline üldse kõrvalegi vaatama on. Pannakse veel mingi nööri otsa seotud raske ketas otsa ja pea vangutamine hakkab pihta! Kaela harjutused on eriti ohtlikud, kui kaela üritatakse nö. pead kuklasse ajades treenida! See on kõige suurem surm kaelalülidele!!! Minu soovitus on, et nii nagu Ott rääkis, aitab kaela arendada õlakehitused!
theONE1
Memberhigistamine on individuaalne, mõni ei saagi siis pesema minna
theONE1
Memberka keha vale asend võib selliseid asju põhjustada, aga spekuleerida sellel teemal on raske, arst saab teha vajalikud protseduurid(ultraheli jms) kui see üle ei lähe!
theONE1
Membermida nende väikeste lihaste all silmas küll pead?
theONE1
Memberselle põhjuseks võib olla ka liiga kiire üle minek kergelt treeningult raskemale, samuti liiga intensiivne trenn jms. Põhjusi võib olla mitmeid! Kui see sul juba pikemat aega on, siis soovitan spordiarsti juurde pöörduda!
theONE1
Membermõningad teemad lähevad tõesti juba naljaks kätte. Kahju on neist, kes soovivad siit saada tõest infot, aga võivad mingi nõmeda nalja otsa sattuda!
theONE1
Memberaeroobset pead ka tegema 2-3 korda nädalas!
theONE1
Memberiga päev, pane otsingusse, sellest on niii palju räägitud!
theONE1
Memberkasuta sidemeid!
AutorPostitused