theONE1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
theONE1
MemberIlmselt lihasekinntuskoht viga saanud, mul oli sama mure ainult vasakulpool. Määri vastavate geelidega!
theONE1
MemberTreeni ka trapetsi alaosa, mis asub selja keskel, sageli treenitakse seda mida peeglist näha
theONE1
MemberKas keegi saaks öelda, kust saaks informatsiooni üldse kulturismi algusest?Otsi raamatut “Kulturism I” J.Loko, “Kulturism kõigile” O.Andla !
theONE1
Member(Y)
theONE1
MemberTreeningud on erinevad, väga palju oleneb sellest, millal jõusaali kava teha? Kas hooaja vahepeal või siis hooaja lõpus kui ujumistreeninguid ei ole ning saadakse üledfüüsilist parandada. Väga palju tehakse nt. kummilintidega nt.horisontaalsel pingil erinevaid liigutusi, mida ujujatel läheb vaja. Variante on mitmeid!
theONE1
MemberKa siin foorumis tuleb väga hästi väljas see lause et ” Eestlase toit on teine eestlane”. Mis teha kadedus vms hälve on osadel olemas. Selleasemel et kaasa elada, toetada, julgustada vms.
Edu Imrele!
theONE1
MemberMa trenni teinud kyll, aga lihast ei taha tulla :S, jõudu on tulnud selle ajaga, aga lihast üldse, söön ka:Hommikul:võileivad,puder,piim,jogurt
Päeval:Lihatoit kartuliga. Nt:kotlet(pikkpoiss)(strogonov), piim
Õhtul:Soetoit jälle kartuliga tavaliselt, vahest makaron ja riis ka, piim
Kui näiteks kasutada mingit lisandit, siis äkki kasvab siis lihas rohkem
Äkki on viga hoopis treeningus ja selle ülesehituses????
theONE1
Member
politseisse jah
No selleüle ma eriti ei imestagi, et see kaalu langetas, kui ainult üks inimese toidukord ja kaks imejooki päevajooksul sisse vajutada. Kui ma mainisin lihasmassi kasvatamist, toodi nurgatagant poole väiksem pott välja (aga poole kallim, mulle öeldi et 240g maksis 500 ringis) kus oli vähe suurem valgu ratsioon ja seda pidi sellele esimesele preparaadile lisaks võtma.
Eriti pani mind imestama see, et tavatoitu tuleb nii vähe süüa – sest maailma mullad on ära reostatud ning taimses toidus pole enam vitamiine ja loomad kes neid söövad nende liha ei kõlba enam ammugi kuhugi – ning ainuke toimiv asi on nende sojavalgul põhinev (nn. NASA väljatöötatud – nii nad mulle ütlesid) imepulber.
Sul kohe nii selge see jutt, nagu müüksid ise kohe
“> nali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
MemberVererõhk korras?
theONE1
Memberaga siis mingi rahulikult võib võtta siis ikka?edit: selline probleem on kah veel et kaldpinna peal kangiga ma suruda ei saa, kui rinnale lasta kang siis õlast käib praks läbi, see ple valus , aga häirib
mis tegema peaks ?No kerge leil ei tee kunagi paha, aga hantlitega on ka sul see probleem kui kaldpingil surud? Proovi kasutada liigestele mõeldud pulbreid!
theONE1
Memberhmm okey, aga võib seda kolmeks jaotatud kava vabalt tegema hakata siis? mul on pmst trennipäevadel ujumise võimalus kah (seda eriti ei kasuta , kuus vb 1x max ) aga peale igat trenni käin saunas. see mõjutab midagi? lihtsalt küsin.Kui sulle selline jaotus sobib, siis proovi ikka jah. Aurusaun on OK, aga peale trenni väga kuuma leilisauna ei ole südame seisukohalt hea!
theONE1
MemberAreng on individuaalne ja kinni väga paljudes asjades nagu treeningu ülesehitus, treeningu intensiivsus, taastumine, toitumine, treening sageudsed jne jne. Sul on ilmselt selline kehatüüp! Kui arengut hakkab juba tulema siis oled õigel teel, anna minna!
veebruar 25, 2007 at 5:44 p.l. in reply to: kuda ma saan õlle kõhust lahti rasva ei ole õlle kõht .? äkki keegi aitab #107721theONE1
MemberToitumine+aeroobne(õige pulsiga)+jõusaal=õllekõhust lahtisaamine!
veebruar 25, 2007 at 2:46 p.l. in reply to: Nimetage valke, väga kiire asjaga, aidake palun. #107713theONE1
Memberkas te oskaksite mulle öelda valke, erinevaid valke, kiiresti oleks vaja .Mida sa silmas pead? erinevaid tootajate poolt w? kirjuta selgemini!
theONE1
MemberMa nagu ei saa üldse aru, kui sulle on kava koostanud TREENER, kes on seda õppinud ja saanud vastava koolituse, siis pole ilus siin seda teiste ees uuesti üle küsida, veel enam et nimeliselt ära mainitakse. Igal treeneril on oma “käekiri” ning selles kavas on põhiasjad ju paigas ja proovi see kava ära. Milleks kommenteerida kava mille on koostanud juba jõusaalitreener?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused