theONE1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
theONE1
Member@theONE1-Aga jäi üksasi arusaamatuks,et kui trenni teed ja kehakaal tõuseb.Kudaviisi see siis vale treening on?Mul ta ka muidugi paari 3-me kuu jooksul pole tõusnud kui olen treeninud.Aga varem tõusis ja küllap hakkab varsti jälle…Selles mõttes on see vale treening, et inimesel on nagu ma aru sain soovi hoopiski alla võtta!Tehtud on ilmselt valede treeningmeetoditega!
theONE1
Memberalgajal võib vabalt ka suurematele lihsatele 2 harjutust teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
Memberootan
Membertäiesti individuaalne, aga optimaalne on kuskil 2 kuud, vahepeal peab lihaseid nö. shokeerima, erinevate harjutustega!
theONE1
Memberjuu ma pean jah üle küsima selle aga igatahes nönda ma kuulsin ja samas vöib see oleneda ka inimesest igatahes 3,4 korda nädalas minu jaoks on normaalne.4 korda nädalas triitseps ära kurnata ja ära taastada, võtan mütsi maha sellise mehe ees! RESPECT!
MemberMind kohe huvitab, et kes see Eesti parim treener on, kes ütles, et triitsepsit võib iga päev teha?
MemberKuidas oleks uue foorumi lisamisega, ise mõtlesin nt. TERVIS ja mured sellega, teeks veel asja lihtsamaks! Või teeb see asja keeruliseks?Praegu pannakse tervise teemasid igalepoole laiali nt. mingi teema sügelevate jalgade kohta ja see oli KULTURISMI ja FITNESSI ALL!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
Memberõige, alkohol ja trenni ei käi kokku!
MemberTreening on välistatud, kui on sellised sümptomid juba, et paistes ja tugev valu!Ärge soovitage inimesele ennast veel rohkem trenniga vigastada!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pöördu arsti poole ja saad vastava ravi! Sellised asjad on väga ohtlikud, sest väga paljud harjutused vajavad tugevat rannet, seega kui on soovi veel trenni teha, siis pöördu spetsialisti poole!!! Mu praktikas on selliseid juhtumeid olnud ning osad on oma treeningud lõpetanud tänaseks, kuna tegid sellele vaatamata trenni! Sidemete-rihmadega trenn??? Mis saab olla veel hullemat olla, kui vigastatud koht kinni mässida ning edasi treenida!!! Inimesed, mõelge!!!theONE1
MemberÕNNE KA MINU POOLT
Memberno oleneb kaua ja kui tugevalt enne treenisid? Arvan et 2 nädalast täitsa piisab, kuigi see on täiesti individuaalne!
theONE1
MemberLihtsalt anna lihastele uuesti kergema trenniga aega toonusesse minna!
theONE1
MemberKhm Fysio tänan aitamast, aga sa vist ei saanud asjast nagu aru…Ma tahaks teada ainult kas k6verdatud p6lv peab olema k6rgemal kui k6ht
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan et theONE1 oskaks mulle öelda.
*Selline asi ka veel – Kas k6hulihasted lähevad valusaks kui neid teha (k6rgemate korduste juures u. 15 – 20 )? Umbes nagu säär sääreharjutuste juures. *
no kuidas sa seda teistmoodi teha saaksid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jah põlv peab olema kõverdatud, seega loogiliselt võttes on ta ka kõhust kõrgemal, et vältida ülemäärast pinget alaseljale ja seljalülidele!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellist küsimust sa ei saa küsida, kas nad lähevad valusaks. Kõik oleneb sellest kui efektiivselt kõhtu teed ja kas teed harjutusi õieti, kaasamata puusapainutaja töössse!
Kõhtu tehakse tavaliselt kuni suutlikuseni!
theONE1
Memberpraegu on minu arvates see teemade valik suht norm, see, et veel TREENINGU foorumi tegid on väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused