theONE1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
theONE1
MemberEks selliseid probleeme tuleb paljudel ette, see peaks mööduma. Kuid võib põhjustatud olla ka valgu ületarbimisest!
theONE1
Memberained??? Kas korralikult süüa ja trenni teha ei osatagi enam?
theONE1
MemberErinevaid variante on palju ja see ei pikenda su kava. Ära ole nii kinni selles kestuses vaid kuula oma keha ja jälgi arengut. 6 kuud peaks olema juba see aeg kus suudaksid oma arengut hinnata ja sellele vastavalt ka tegutseda. Jäta split samaks ja muuda harjutusi ja “mängi” kordustega!
theONE1
MemberMis su baas ja isoleeritud harjutuste osakaal kavas on? Jaotus muidu ok, see on üks paljudest variantidest! Kuidas aeroobsega on?
theONE1
MemberKuidas saaks nendega ühendust?theONE1
MemberOstaks ka pulsikella, aga mulle ei meeldi see vöö, mis ümber rindkere läheb. Kardan, et see kipub tunnis oma kohalt nihkuma. Olen trennis näinud, et kui ntx. venitame, siis on see vöö puusadele libisenud.Muide see vöö on adekvaatse tulemuse saamiseks väga oluline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
MemberEi hakka uut teemat tegema – kas eestis kuskil jagadele analüüsi ka tehakse spordipoes, et optimaalselt jooksutosse valida?Tean et New Balance`i mehed teevad ka seda !
theONE1
MemberTervis ennekõike!
theONE1
MemberÄkki keegi suudaks ära seletada, mis mõte on suitsetamisel ???Mina sellest siiani aru pole saanud – rikud raha eest kopse ja tervist, midagi vastu saamata.
Muudab see siis rohkem “mehisemaks” ?? Minu arust küll mitte !
Kuidas sa siis ei saa vastu?? sõltuvuse saad ju ja saad vaba aega sisustada! ;)Norjamehed-See oli öeldud irooniaga!
theONE1
MemberMinuarust on kõik asjad vaenlased kui neid kasutada ei osata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
MemberLugesin uht artiklit, et kui naine tahab kaalust alla saada ja ka selles kaalus pusida siis peaks ta tingimata valtima sysivesikute soomist 6htuti.Kain pea igapaev j6usaalis ja kaalun hetkel 64kilo. Trenn l6ppeb mul tavaliselt 6, 7 paiku 6htul ning ma ei oska ausalt midagi suua peale seda. Kui ei tohi sysivesikuid syya siis mis oleks sook mis ei anna palju kaloreid , kuid taastab trennist kurnatud keha?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kala, kana, hautatud köögiviljad jms.
theONE1
MemberSu eesmärk on mis?
theONE1
MemberVaata oma treeningplaan üle. Ravi määrab ikka arst, mitte siin olevad foormulased! Mine arstile! üle 140 peetakse juba kõrgeks vererõhuks, samas peaksid mõõtma seda regulaarselt, mitte vaid korra. Vaid regulaarsel mõõtmisel mõõdetud kõrge vereõhk viitab juba vajavale ravile!
theONE1
MemberIlusat naistekat kõikidele õrnemasoo esindajatele