theONE1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
theONE1
MemberUnusta hetkel ära need kroomitabletid! Ületarbimisel on samuti mitmed ohud, nii et pane tavatoit paika!
theONE1
MemberÄra karda selliseid küllastamata rasvu, lisa erinevaid õlisid nt. salatisse! Rasvad aitavad kaasa paljude oluliste vitamiinide imendumisele nt. A, D, E, K! Peale õhtust trenni võid teha valgusheigi! Ürita oma magusaisu hommikul ära rahuldada, mida õhtu poole, seda suurem võimalus on et see läheb sul rasvaks!
theONE1
MemberVaata üle oma toitumiskava, kas sööd piisavalt valke ja rasvu! Tavaliselt on suur magusa isu tingitud väga vähesest rasvade osakaalus toidus!
theONE1
MemberJätke oma naljad ikka piiridesse!
theONE1
MemberPalju trenni teed? Ja kas oled suurendanud oma treeningu mahtu ja intensiivsust?
theONE1
MemberTavaliselt on selle põhjuseks see, et sööd liiga hilja ja palju! Hommikusöök peab kindlasti sisaldama süsivesikuid, ehk siis tumedaid liitsüsivesikuid! Samuti valgud ja rasvad!
theONE1
MemberMis on su eesmärk? Millised on kordused?Miks teed 5x nädalas?Soojendust on vähe ja venita peale igat lihasrühma! Arvan et oled ikka algaja, kuid isegi kogenule on 5x nädalas sama kava tegemine juba väga palju! Järjekord on jah üks suur pudru ja kapsad! Kõige parem kirjuta välja, mis lihasrühm ja millised harjutused on sellele mõeldud, srry aga ma arvan et keegi ei viitsi niimoodi süveneda ja mõelda, mida siin all mõeldakse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tee üks korralik jutt ja kava ja siis küsi uuesti!theONE1
MemberSiin on arvatavasti mõeldud erimeetodit ” Põlemine”, mida tehakse kiirete liigutustena tavaliste seeraite lõpus, see põhjustab põletava tunde, seose toksiliste ainete kuhjumisega lihasesse. Tippkulturistid kasutavad põletamist lihaste tiheduse saavutamiseks võistkusteks valmistumisel!
theONE1
MemberMa pole küll Fred, aga kava jaotamine ja selle efektiivsus on väga individulaane, seda siis minu praktikast lähtuvalt!
theONE1
MemberAlgajale ei soovita mina küll nt negatiivse kaldega surumist!
theONE1
MemberAreng Jõusaalis on individuaalne ja kindlaid harjutuse järjekordi ei ole, kui põhitõed on paigas. Sellepärast tulebki proovida ja katsetada erinevaid võimalusi ja variante! Saage nendest näidiskavadest üle
??:”>theONE1
Memberkindlasti tasub proovida, aga see kuidas sa praegu sööd on srry jama, uurin siin foorumis, siin on väga palju kirjutatud, kuidas oma toitumist hakata korrigeerima! Niipalju ütlen, et kui sa samamoodi max 2 korda sööd päevas, siis läheb asi hullemaks(jääb samaks)!
theONE1
Member
??:”> ma ei noki, väga hea et aitad teist, ma lihtsalt üritan täiendada:)theONE1
Membersrry kust sa seda lugesid, et ta korraks jõudu tahab?
??:”>theONE1
Membertekkis siis endal ka väike huvi selle vastu ,et siis tasub osta aitab aine vahetuse kiiremaks teha,mul ka praegu aeglane ainevahetus,sooviks kaalust alla võtta,jõusaal külastan siin ka mõned päevad nädalas,hakkan nüüd rohkem aeroobset tegema,mis veel aitaks kaalus hästi alla võtta.?toitu õigesti!!!
-
AutorPostitused