theONE1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
theONE1
MemberKuramus jah lugesin vahetult enne ukraina kohta mingit asjandust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Srry usbekid usbekid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
Memberoleneb kui intensiivselt sa seda kossu teed ja mis tasemel sa üldse oled ehk siis mis su treenitus on!
theONE1
Memberoleneb rähnist
Memberõnne
MemberOn see sul koguaeg kõrge olnud? Jõusaalis kui kõrgele pulsi lased?
theONE1
MemberKõik oleneb sinu eesmärgist, süsivesikute nö. liigist ja millal sa neid manustad!
theONE1
MemberNo see on üks ületreeningu sümptom jah, aga seda võib põhjustada ka stress jms. Proovi kasutada minegid und sodustavaid preparaate, mida saad aapteegist küsida nt.
theONE1
MemberKeegi ei saa sind läbi portaali päris aidata, otsi jõusaalist treener ja räägi talle oma mured ära, nii saad õige info ja treeningkava!
theONE1
MemberVend Vähi jutuga täitsa päri. Ka minu praktikas olen selliseid mehi näinud, kes on käinud juba mitu aastat trennis, ja seda oma 5 korda nädalas, aga mida pole?? Arengut pole. Lihas on lihtsalt ületreeningus ja tema arvates mida rohkem teeb seda paremini areneb! Sellised mehed siis!
theONE1
MemberPüramiid ehk siis progresseeruva vastupanuga treening on ka arengu ja mõju poolest individuaalne, nagu jõusaal üldse! Aga peabki proovima ja katsetama!
theONE1
MemberKallis mees, eks sa ise otsusta kas ravid asja ära või keerad üldse oma tuleviku jõusaaliga tuksi! Valik on sinu! Parem võta nädal tervise uuringuteks!
theONE1
MemberMitte et võid lõpetama vaid peadki lõpetama hetkel!Lase uurida milles asi, arvan ise et sul on närvipõletik seoses mõne vigastusega tekkinud ja need närvilõpmed löövad ka valu küünarliigesesse! Mine arstile ja pea trenniga vahet, see pole naljaasi!
theONE1
MemberKreatiin ei ole mingi imerohi mis sind kasvama ja lihastesse paneb. Ära aja endale igast asju sisse nii noorelt, parem tee ilusasti trenni, toitu korralikult ja küll sa kasvad!
detsember 4, 2006 at 4:22 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97214theONE1
MemberVõib ikka, aga no see on juba erimeetod, aga seda tehakse siis kui oled juba mõnda aega käinud ehk siis algajatele mitte soovitatatav!
detsember 4, 2006 at 3:24 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97206theONE1
MemberNo kuidas võtta, nimelt enamus teebki seda just lihasmassi arendamisel ehk siis peaaegu aastaringselt. Ehk siis seda ettevalmistavat perioodi saab võtta kahjuks mitmeti jah.Reljeefi jms. tehakse enamasti tsükliliselt ja seda enamus kahjuks ei kasuta! Nii olen mina praktikas täheldanud!
-
AutorPostitused