theONE1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
theONE1
MemberLisandid pole IMEROHUD, et neid PEAB kasutama!
theONE1
Memberhttp://www.lntsport.ee join
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
MemberKindlasti võiks ka proovida näiteks rippes olles jalgade üles toomist, kas siis sirgeid või kõverdatuid.Põlvest hoidke kindlasti nurk see, muidu võib alaseljalae hakata. Just algajatel ma mõtlen.
Kõhu kohta leidsin sellist materjali, äkki saad midagi teada!
KÕHT
Rasvapõletajad aitavad mul lahti saada ‘ujumisrõngast’! Parem jäta paar shokolaaditahvlit ostmata. Kuigi rasvapõletajad võivad toimida ei saa nendega põletada rasva ainult teatud piirkonnast, vaid kogu keha ulatuses. Parim rasva põletaja on toit mida sa sööd! Kõik peitub dieedis!
Ma pean minema rangele dieedile, et saada kõhulihased paistma! Igaüks meist saab oma kõhulihased välja joonistada kasutades lihtsat dieeti: vähenda soola, kalorite, rasva ja suhkru kogust, treeni ja joo vett. Ei ole olemas halba toitu, on olemas valed kogused. Sa ei pea pidama ranget dieeti. Pead vaid teadma, millal mida süüa. Ole loov. See töötab.
Kui ma kasutan raskusi kõhulihaste treenimisel siis nad tulevad paremini välja! Ära raiska aega! Raskuste lisamine ei too kaasa mingit lisakasu kõhulihastele. Kõhulihased ei paisu nagu jala või ülakeha lihased. Treenides kõhulihased mõõtudelt peaaegu ei suurene. Sa pead neid vormima, et nad välja paistaksid. Kõhulihaste vormimine toimub läbi rasva eemaldava dieedi, mitte raskuste lisamise.
Ma võin süüa paksukstegevaid toite, sest treenides põleb rasv ära! Suurem osa inimesi ei treeni piisavalt intensiivselt, et ära põletada pooledki nendest kaloritest, mis nad päeva jooksul on söönud. Põletamata jäänud energiast saab väga suure tõenäosusega rasv. Sellest võib võitu saada treenides tühja kõhuga, sest siis hakkab keha hävitama keha enda rasvasid, kuna vajaminevaid süsivesikuid ei ole.
Kui ma teen sadu keretõsteid päevas, siis saan ma lameda kõhu! Sa võid neid 200 tükki minutis teha ja ikka ei saavuta oma eesmärki. Ainult siis tulevad nad välja kui nende ümbert rasv eemaldada. Seega on köök see koht, kust algab kõhulihaste treening!
*Väga levinud on valearvamus, et ainult kõhulihastele harjutusi tehes saab lahti üleliigsest rasvast, kui tegelikult mõjub selle vähendamiseks toitumise muutmine ja rasvapõletustrenni tegemine.
*Õige rüht. Kuigi selgroog paindub enamike kõhulihaste harjutuste ajal, peaks hoidma kaela, pea ja õlad harjutuste ajal ühel joonel. Õige asend ei lase valesid lihaseid liigselt pingutada, takistades eelkõige kaelavigastuste teket. Kõige olulisem õige positsiooni hoidmisel on käte asend. Kui sa lukustad oma käed harjutust sooritades pea taha, on suurem võimalus, et koormad kaela liigselt. Aseta oma käed kõrvade juurde ja toeta neile pea, et mitte kaelalihaseid koormata.
*Kordused ja seeriad. Reeglina kui tahad välja paistvaid kõhulihaseid, tuleks seerias teha 10-15 kordust, 15-25 kordust massi kasvatamiseks ja lihasvastupidavuse tõstmiseks ja üle 25 korduse, kui tahad lihaseid lihtsalt trimmis hoida ilma massi kasvatamata.
*Pidev pingesolek. Kõhulihased taastuvad pingutusest väga ruttu, nii et kui puhkad kasvõi paar sekundit korduste vahel, on raske saavutada täielikku lihase väsimust. Ürita hoida pidevat pinget lihases harjutuse ajal, peatudes ainult väga lühikeseks ajaks harjutuse lõpp-punktis ja puhkusehetkel.
*Järjekord. Kuigi kõhulihaste treenimisel ei oma harjutuste sooritamise järjekord erilist tähtsust, on siiski kõhu alaosa paljudel nõrgem kui ülaosa. Niisiis alusta oma treeningut just kõhulihaste alumise osa harjutustega. Aga kui sul on alumised kõhulihased tugevamad, siis muidugi alusta hoopis ülemise osa treenimisega
theONE1
Member(Y)
theONE1
MemberSöö seda mis mõjub, sageli ongi nii et teatud koostisosad ei pruugi sulle mõjuda nii nagu nt. kellegile teisele!
detsember 20, 2006 at 3:07 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #99030theONE1
MemberMõõda huvipärast vererõhku ja pulssi nii enne kui peale trenni!
theONE1
MemberSest sääred taastuvad ruttu.Aga trenni vajavad palju!
theONE1
Memberkanged mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
MemberNo mõtle kas, äkki oli selline küsimus juba siit läbi käinud või oli midagi muud sellist!
theONE1
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
MemberNo kui sa sellele varem tähelepanu ei pööranud, siis vbl ongi sul juba loomulikult kõrge pulss, aga jah see mida sa kirjutasid on ikka väga kõrge. Mul on olnud inimesi kellel on sama probleem, nii kui teeb juba jõusaalis sooja rattaga, on pulss juba laes. Alguseks on head kõik mis on aeroobne, mõõdukas tempos kõnd, kepikõnd jms. Kindlasti ei tohiks sa alguses teha treeningut kohe anaeroobses keskonnas. Kui sul ka vererõhuga probleeme on, siis Lase panna kardioloogil peale ööpäevaringne vererõhuaparaat ehk holter. See fikseerib su vererõhu ja pulsi terve ööpäeva jooksul. Proovi tasapisi hakata proovima ja katsetama, usun et asi laabub!
theONE1
MemberNo kindlasti viimane variant ikka. Postitada tuleks siis ikakgi õigetesse teemadesse ja eks vajadusel parandatakse. Ega nii me ju kõik õpimegi ju! Ei tohi ennast lasta heidutada halbadest ja mõnitavatest kommentaaridest, sest selliseid on siin küll, kes arvavad et ise on kõige targemad ja kritiseerivad teisi. Parandada saab ka teisiti! Seega julget pealehakkamist!
theONE1
Memberhüppad nagu hüppenööriga vähemalt 45 minti??? vaevalt sa suudad ka seal oma tempot hoida!
theONE1
MemberSellisel juhul jah võid võtta edasijõudnute kava, kui jõukava juba mitu kuud seljataga!
theONE1
MemberIkka algajate omaga! Ole sa kasvõi maailmameister või teab kes olnud kunagi, aga kui ikka 3 kuud on vahel, siis kindlasti algajate kavaga uuesti jne jne.
-
AutorPostitused