theONE1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
theONE1
Memberkes sulle selle kava tegi?
theONE1
MemberNo tule taevas appi, mõned on päris vahvad pakkumised, järjekordne nõuanne, kirjutage otse kellegile spetsialistile, siis ei võta silme eest kirjuks;)
1. Rind, Selg, Biitseps.
2. Jalg, Õlg, Triitseps.
Oleks ka minu soovitus, see on üks levinumaid splite!
theONE1
MembertheONE1
Memberaga kui tihti käia nädalas jooksmas? praegu jõusaal suletud minu kandis, siis käin ülepäeviti jooksmas ja teen kodus trenni nii palju kui võimalik, seda ka ülepäeviti.No arvesta, et areoobset tuleb teha ka mõistlikuse piiril ehk siis kui oled alagaja peaks distants olema lühem ja madalama pulsisagedusega, piisab alguses 2x nädalas. Võid alsutada 30 min. ja siis seda aega suurendada kunin tunnini. Esmalt tuleks suurendada treeningkordi nädalas, seejärel treeningpikkust ja viimasena alles intensiivsust. Siis tagatakse ka hapnikutarbimiselundkonna pidev areng!
theONE1
MemberOlles elanud mingi aja Ameerikas, on see ikka kohe näha mida ka filmis. Esiteks on neid fast foode iga nurga peal, inimesed sõidavad sinna auotga, kas drive in või siis teevad paar sammu ka asutusse sisse, pärast sõidavad koju autoga, kodus liftiga üles, jnejne. Ja see rasvumine on seal jube, perekonniti käivad inimesed Mc-is ja üks on suurem kui teine. Kõhedust tekitav!
theONE1
Memberno õlu on alkohoolsetest jookidest üks ” süütumaid”
theONE1
MemberSiin mainiti ka seda juba, aga jah kui sa oled koguaeg treeningul anaeroobses, siis hakkab ühel hetkel su organism järlee andma. Treenima peab ka hapnikutarbimiselundkonda, mis tagab ka parema arengu!
theONE1
MemberMina küsiks, et mis su eesmärk on?Tahad ennast vormis hoida või mis?
theONE1
MemberNo eks see dokumentaalfilm oli suhteliselt äärmuslik, kuid mõtlema pani see paljusid ma arvan!
theONE1
MemberIlus nimi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
Membernali naljaks jah, aga enne peaks natuke uurima et miks, kuidas ja kas üldse on vaja midagi kasutada!
theONE1
Memberjah ikka on aga kas sul raha on et endale uus maks osta?
theONE1
MemberÜks supilusikas on kuskil 25g!
theONE1
MemberKeha hakkab higistama siis, kui ta “arvab” et keha temperatuur on kõrge ja on vaja teda jahutada (higi jahutab keha)?Jah nii ta on, higistamine on keha omadus kehatemperatuuri alandada.
theONE1
MemberHigistamine on individuaalne!
AutorPostitused