theONE1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
theONE1
MembertheONE1
Membermonohüdrat nii tai kane kui biotechi oma!
theONE1
MemberMiks sa nii keeruliseks tahad asja ajada? Ega see mida keerulisem asi on ei ole efektiivsem!
theONE1
MembertheONE1
MemberOtsi kompetentne treener ja koos leiate lahenduse!
theONE1
MemberMõtlesid ilmselt Ölavööd?
Täiesti normaalne ja ega venitused valu täitsa ära võta, seda enam kui tegid esimest korda. Aga põhjavöönd ja lõunavöönd?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
Memberajeee
theONE1
MemberNo Tallinn või Tartu, mujale pole mõtet minna ja see Sarapuu, hmm ma ei tea kas temast on kasu, olen ise ka tema juure skäinud, aga proovida võid. Kõik oleneb jah mis sul nagu täpsemalt viga on. Kuigi Tallinnasse võid minna Audentesesse Spordimeditsiiniskuses. Sealt on erinevad paketid kus on erinevad analüüsid jms. kuigi jah perersti juures saad need tasuta ära teha. Seega on sul mõtekam minna siis sinna kui analüüsid tehtud ja maksad vähem!
Edu!
theONE1
MemberEga see sul juhuslikult see aapteegist saadud taimne valk pole?
theONE1
MemberIlma pausideta treening on juba ringtreeningu all ja puhkama peab, olenevalt siis treeningu eesmärgist!
theONE1
MemberÜlevõtmine võib lihtsalt seedehäireid tekitada!
theONE1
Membermis vahet pole vadak läheb hästi alla ma räägin, ebameeldiva maitsega on tõsiselt munavalgepulber ja soja aga ka need lähvad alla kui oma eesmärgile mõtled!Sa räägigi enda eest, maitsetud vadakud on samuti suht võika maitsega, aga kui sulle see alla läheb siis lase aga käia ja ära räägi teiste eest!
theONE1
Membermis valk ta sul siuke on siis et alla ei lähe? vadak ikka vä? kurat ma pole veel siukest valku saand mis alla ei lähe. võid ju veega teha ja siis siirupit lisada, ka hea.soja ja munavalge pulber on päris räige maitsega aga ka need on alla vägistatud.
vahet pole mis valk , aga kui ikka maitsetu on siis ega ta jah hästi alla ei lähe
theONE1
MemberNo oleneb joogi maitsest ikka, kui saad hea maitsega joogi, siis on seda lausa lust juua
theONE1
MemberMul on selline tunne, et ega ta piimaga ka palju parem ei ole.Kuidas näiteks viinamarja mahl või artic sport sobib?
Tegelikult ma ei ole kuulnud, et keegi valgupulbrit spordijoogiga segaks…
Sa ei ole kuulnud et keegi valgujooki spordijoogiga segaks?? Siis pead veidi uurima
AutorPostitused