theONE1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
theONE1
MemberKaua juba nii w??? et palavik tuleb ja läheb?
Ja pole mõtet lisandeid süüa kui oled haige ja trenni teha ei saa!
theONE1
Membergregg valentinost oliMa räägin samasugustest, vahet pole ja ei huvita ka mis nende nimed on!
theONE1
MemberSaar on tavaline. Ei midagi meeldejäävat. Pisike, õrnake, selline kunstnikutüüpi. Endale sarnast ei tahaks. Mulle meeldivad ürgmehed!
Tarzan?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
MemberMa olen ka siin lugenud kõvasti ja see rauatõstmise ala on selline loll asi, et keegi sulle midagi vastata ei oska ja kõik taandub lõpuks “see on individuaalne” peale. Ise teen 48…72h vahedega ühte lihast e. 2-3x nädalas. Mul nats loll lugu see, et trenni kahele päevale tükeldada ei taha ja siis tuleb trenni pikkuseks 2,5h ja sellega siis teen kõik lihased läbi(ok, mõned jäävad päris ära).Mida arvata 1x nädalas ühe lihase treenimisest? Progress vist liiga aeglane?
Kui korralikult ühe lihase läbi kurnad nädalas, siis ma ei näe põhjust miks sa ei peaks arenema! Kui kõik muu on loomulikult ka korras!
theONE1
Member
üks parimaid küsimusi ja vastuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>theONE1
MemberNeed ajad on möödas
Samuti nagu Olid palju Arnoldist inspireeritud kõik kavad jms. oli tema treeningu moodi üles ehitatud jne. ! Nii paljud ennast üle treenisidki!theONE1
MemberSeksikus on suhteline ju nagu ma aru olen saanud

theONE1
MemberMine arsti juurde, ega keegi siin sind nii aidata ei saa!
theONE1
MemberNendest vendadest oli kanal 2-s mingi saade kunagi

theONE1
MemberEga te,seltimehed,kogemata arvuti taga enne und ei istu?Ku istute,siis on asi selge.Tellige jah aineid, mida rohkem seda “uhkem”!
theONE1
MemberHea kohe kui diagnoos ni täpselt paika pannakse

theONE1
MemberMäesuusatamine (Y)
theONE1
MemberÄrge tehke trenni aja peale, vaid kava järgi, mille on koostanud teile kompetentne treener. Tähtis pole mitte trenni pikkus, vaid kuidas ja mis eesmärgil me treenime!
theONE1
MemberKindlasti saab mingit kompromissi!