the spirit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
the spirit
MemberKui triitseps ja piitseps samal päeval on ? see halb natuke ?
the spirit
Memberkõvemat sorti trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>the spirit
Memberokei, selle asjaga nüüd ühel pool
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga seeriad oleks sobilikud sellisel kujul nagu algus välja tõin ?the spirit
MemberKuidas sul treeningpäevad jaotatud. 2 treeni 1 puhkus ? Igatahes minu mõte on, et enne rinna trenni teha õlga on suht halb variant. Surumisel teeb õlg ka oma osa ning ei saa rinnalt päris maksimumi anda.E,T trenn K puhkus, N,R trenn L puhkus ja P kerge aeroobne, aga aitäh et aitate, tõstan rinna esmaspäeva peale ja lisan sinna mingi muu lihase juurde, ning seljale teen eraldi päeva. Kas rind ja kõht sobivad siis esmasp. peale ?
the spirit
MemberKehv jaotus: miks on kaks suurt lihasgruppi nagu rind ja selg pandud ühele päevale, samas aga suhteliselt väike lihasgrupp nagu õlg omab täiesti omaette päeva? Ning algajana kätele eraldi päeva tegemine tundub ka kuidagi mõttetu.Ehk oleks parem kui teeksid alustuseks mingit kogukeha kava või vähemalt midagi mille on eksperdid koostanud. Näiteks mine vaata Tööriistad->Treeningkavad või loe siit: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=998224
õlg on koos kõhuga ju ja vb see tõesti natuke halb et rind ja selg samal päeval. Aga parandan selle. Ma ikka üritan vastu punnida ja pigem enda kavas parandusi teha ning seda kasutada, seal piisavalt häid harjutusi ka kogukehale, kangi tõmbed maast rinnani jne.
the spirit
MemberOled sa kindel et algajana sa peaksid endale ise kavasid tegema? Parem on võtta mingi olemasolev kava.olen natuke ikka lugenud ja tarkusi kogunud, ning hätta jäädes küsin targematelt nõu ka.
the spirit
MemberKahjuks mul harjutused juba paika pandud enda meele järgi ja kusjuures on mul asi peaaegu sama, esimene päev õlg-kõht, teine päev selg-rind, kolmas päev puhkus, neljas päev jalg ja viies käsi, kuues puhkus ja seitsmes kerge aeroobne
the spirit
Memberjõud ja lihas, ning kaalu tahaks 85 peale saada, aga selle saavutan pisut aeroobse treeningu ja söömisega.
the spirit
MemberHakkab jah, kuna mälumine tekitab maos maohappe tekkimist
-
AutorPostitused