ThaBosss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ThaBosss
MemberTänane hommikusöök oli 4 muna, kauss neljaviljaelbe putru, veidi lahjat juustu ja pits oliiviõli.
Munad tegin täna sellisel kujul, sest keedumunad on juba nädala ajaga kopa ette visanud. Üldiselt tavapäevadel, kui ei ole raskem trenn ehk selg või jalad, siis päevas läheb kava järgi 8 muna- hommikul ja tund enne trenni. Siit ka palve- kui kellegil on mõni idee, kuidas need 8 muna päeva jooksul hõlpsasti ikkagi alla saada, siis andke tuld!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Täna oli rind-biitseps ja ranne. Trenn tuli veidi kehvem kui eelmine kord. Energiast jäi puudu, öösel magasin halvasti. Aga trenni lõpus, viimase harjutuse ajal randmetele otsustasin video ka teha blogisse, veidi kirjumaks seda elu siin, kasvõi iseenda rahulolu jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>https://www.youtube.com/watch?v=dsY_ARX6WL4&feature=youtu.be
Õhtusöögiks ei saanud päris kava järgi teha, kuna olen alles 15 ja vanemad ei võta mu uut režiimi eriti rõõmsalt vastu. Nende sõnul läheb taoline toitumine palju kallimaks maksma, kui ma söön päeva raames kodujuustu, muna ja sutsu liha. Samuti minu arvelt ei pea enam igasugu kohukesi, shokolaadikesi ja muud kraami ostma, aga seda ma ei suuda kohe selgeks teha neile
Ühesõnaga, kodust ma motivatsiooni ei leia, seega vahepeal nad “unustavadki” mulle mõned asjad poest kaasa krabada. Aga ei, olgem positiivsed, trenni saan ju ikka teha, olgugi et 110% kava järgi toituda võimalik ei ole lihtsalt, mingis osas ikkagi mõistan vanemaid
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtusöök pidi välja nägema 200g liha, 2 keedukartulit ja tomatit-kurki maitsestamata jogurtiga. Mina sõin tatart, külmutatud juurvilju, ja umbes 200g liha (Kodukotlett ja veidi lihatükke juurde) peale sutsu maitsestamata jogurtit. Maitses häää

ThaBosss
MemberEndale vahepeal väga meeldisid sellised suured paksud võileivad, hommikuti vahest kiirelt ja samuti suvel kui ehitusel tööl käisin abilisena (Olen 15. aastane)- Võtsin mõned rukki-teraleiva viilud, need rukkitaskud olid head. Nende vahele panin kanasnitslid (~100g), veidi kodujuustu, majoneesi, lehtsalatit, kurki ja tomatit. Veidi ebamugav süüa sellist suurt võileiba, aga siiski enam-vähem tervislikud, toitvad ja valgurikkad. Tööjuures vabalt seal katusel võid lõuna ajal taolistele võileibadele lisaks kohupiimatoru otse pakist sisse pigistada omale. EI tea kuidas Soomes selle kohupiimavaliku ja hinnaga on, aga miskit sobivat kindlasti leiad.
Ole tubli!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ThaBosss
MemberJälgi oma kaalu ise, analüüsi ja tee järeldusi. Ootena on puuviljad OK. Paljud söövad isegi hommiku ja lõunasöögi vahele kodujuustu nö. ooteks. Püüa ise oma päevast kaloraaži jälgida kasvõi siinsamas fitness.ee lehel, üleval on riba, seal “tööriistad” ja “kaloriarvuti”. Jälgi igapäevaselt (hommikul kohe peale ärkamist ntks) kaalu, kui ei lange, siis vähenda kõikide asjade hulka mida sa päevas sööd 1/4 ntks ja vaata kuidas siis kukub. Aga end näljutada pole mõtet, pigem üks mõnus kevadine rattasõit või hommikujooks. Püüa ikka trenni teha! Selle pisikese punnu põhjus võib olla vabalt vähetreenitud kõhulihastes. Kui sul kõhulihased ikka pinges on siis nad tõmbavad kõhtu lamedamaks (Ei pea räige six-pack ees olema selle jaoks).
ThaBosss
MemberMa kahtlen, et nelja päevaga nii jõhker muutus olnud. Pigem vaimses osas praegu kinni see asi. Aga mis ma tühja loba ajan. Proovi päevas võimalikult palju valku tarbida igasuguse rämps/kiirtoidu asemel. Kodujuust, kohupiim, liha, kana, kala, pähklid, muna jne. Õhtuti proovi ikkagi kätekõverdusi, kükke, jalatõsteid, võimalusel lõuatõmbeid jms… ma ei tea mis tööd sa teed, aga ka näiteks ehitusel (vabandust, soomes töötamisega tuleb kohe esimesena mõtteisse) saab näiteks vabalt telliste ladumise vahepeal biitsale nats vatti anda :DLihtsalt püüa päeva raames ikka kogu keha lihastele mingitki viisi koormust anda, leia võimalusi ja söö korralikult. Ega muud polegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ThaBosss
MemberKui selle sama toitumiskavaga kaal langeb siis pole probleemi ja ei pea midagi kavas muutma. Lase aga samamoodi edasi, algul ongi areng kiire, hiljem aeglustub. Kui aga kaal enam ei lange siis vajad kas lisakoormust, rohkem trenni või pöördu oma toitumiskava koostaja poole selle murega.
Kui küsida tohib siis kui pikk sa oled? 58kg juures keskmise pikkusega naised end halvasti ei tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis mure sul nende kõhu ja tuharatega on siis? Ehk vajad lihtsalt vastavaid harjutusi, et lihas seda pilti parandaks veidi.Sulle ka päikest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2014 at 7:50 e.l. in reply to: Ülikond ostetud aga olen kavade peal ja teen trenni.. #363395ThaBosss
MemberSelge, eks kuu aega enne lõpetamist vaatab mis seis on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitäh!aprill 6, 2014 at 6:34 e.l. in reply to: Ülikond ostetud aga olen kavade peal ja teen trenni.. #363393ThaBosss
MemberEhk keegi veel pistab oma arvamuse sisse? Kohe kindlasti ei tahaks pooleli jätta
aprill 5, 2014 at 4:47 p.l. in reply to: Ülikond ostetud aga olen kavade peal ja teen trenni.. #363353ThaBosss
MemberHetkel mil olen kava järginud on kaal ainult langenud, ei teagi nüüd mida järeldada.
ThaBosss
MemberKiika http://www.ifit.ee, seal üsnagi mõistlike hindadega proteiinid. Aga tõsiasi on see, et mida suurema koguse ostad, seda vähem maksad kilo pealt. Samas, ühte maitset küll ei soovita mingi 5kg osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tüdinesin juba 750g vaarikamaitselisest pulbrist ära ja viimased grammid läksid vägisi alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ThaBosss
MemberÄrge unustage ka endomondot, kui nüüd suvistel aegadel rattaga plaan tiir teha, joosta, kõndida, rulluisutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saate hiljem pärast internetist kõike vaadata, kust sõitsite, kui palju jne… Super app!ThaBosss
MemberSuper! Sain just toitumiskava kus trennipäevadel on menüüs hommikul 4 muna, 2 neist munakollasega ja enne trenni sama. Kui keegi ainult veel teab mõnd munarooga, andke aga tuld!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ThaBosss
MemberTahaks kindlasti ka jõutõmbe hulka lisada, kuhu see paigutada tuleks?
ThaBosss
MemberTänan! Saan selle kavaga siis tegelema hakata. Kas oskate veel soovitada miskit, mida kavasse lisada? Kardan siiski, et jääb veidi lahjaks, eriti tahaks seljale rõhku pöörata, teisalt õlgadele ning siis kätele.
Veel mingisuguseid soovitusi tegijatelt? Nõuandeid seoses sellises nurgas toimimisega?
ThaBosss
MemberJärgmiseks kavaks tahaksi võtta selle “Algajate kava 2. faasi” siit samast fitness.ee kavade alt, milleks on:
1. päev – 1. päev: kerelihased Seeria
Surumine kangiga lamades 3×8-10
Lendamine hantlitega kaldpingil 3×10-12
Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil 3×8-10
Tõmme plokil ülalt ette 3×10-12
Surumine kangiga istudes eest 3×8-10
Lendamine hantlitega küljele istudes 3×10-12
Õlatõste hantlitega seistes 3×8-10
Jalgade tõsted kaldpingil 3x max
Keretõste kõhupingil 3x max
2. päev – 2. päev: käed, jalad Seeria
Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes 3×8-10
Küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes 3×10-12
Surumine smith-masinal kitsa haardega 3×8-10
Käte kõverdamine tagatoengus 3×10-12
Kükk kangiga, kang turjal 3×8-10
Jala sirutus ette trenazööril 3×10-12
Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli 3×10-12
Pöiasirutus trenazööril seistes 2×15-20
Pöiasirutus trenazööril istudes 2×15-20Probleemideks:
Hantliharjutused, osade harjutuste puhul nt. lendamine saan ketastega hakkama, aga muude harjutuste osas tekib küsimärk.
Tõmme plokil ülalt ette
Surumine smith masinal?
Pöia sirutused trenažööril jneThaBosss
MemberHaha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nali naljaks, aga kui sa tähelepanelikult loeksid, siis ma kirjutasin kaa, et olen kasutanud kitse selja tegemiseks, asetanud kitse redeli ette, jalad redeli vahele ja toetudes kitsele seljatõsteid teinud, raskus käes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused